Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
a ty i cytrynowy jestescie po prostu zrzedliwi i sztywni.
|
Żałosne. W takim razie pogódź się z tym, że jesteś upośledzony umysłowo i bili cię w domu. Widzisz, to zdanie ma taki sam sens jak twoje (czyli, że mnie nie znasz, a na siłę próbujesz dojebać swoje pojazdy. Nie uważasz, że gdybym był "zrzędliwy i sztywny" to czytałbym książki a nie siedział na forum tibia.pl? Pomyśl czasem, że po drugiej stronie kabla też jest jakiś człowiek, i albo prowadzimy kulturalną rozmowę, albo idź się upij z kumplami i przyjdź tak do szkoły. Na pewno byłoby zabawnie).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Czyli jak glupi zart robi czlowiek z zawodowki to jest plebsem i idiota, ale jak student robi to samo lub cos jeszcze glupszego to juz jest fajne?
|
Wyobrażasz sobie studenta wjeżdżającego na wykłady w taczce? Albo krzyczącego "TIBIA!" jak opętany? Może zastanów się, co mówisz. Głupi to pojęcie względne, jest sporo głupich żartów, które jednocześnie nie są idiotyczne.
A co do tego, że mi się nie podoba. Wierzcie mi lub nie, ale z perspektywy trzeciej osoby to wygląda zupełnie inaczej. Myślicie że każdemu z waszej klasy podoba się, jak namalujecie penisa na tablicy? Żebyście się nie zdziwili. A jak chcecie się dalej poniżać, proszę bardzo, ja niestety mierzę wyżej niż występy w cyrku, żeby ludzie mogli sobie na mnie popatrzeć i się pośmiać.