Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2009, 22:26   #1289
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
I ty, Albert, będziesz mi mówił kto jest normalny? No sorry, może wy, dzieciaki z ulicy jaracie się każdym %. Taki już wiek. Chcecie sobie pić na lekcjach, gówno mnie to obchodzi, martwi mnie tylko, że potem jak wylądujecie na budowie dróg to będziecie opóźniać robotę. Takie małe podsumowanie pana "znam się lepiej na poczuciu humoru".

Zresztą, problem w was taki, kozaki, że mocni w gębie, a za chuj tego nie zrobią. Yoh pewnie siedzi cichutko na lekcjach i słucha na lekcjach. O Albercie szkoda gadać, walnie swoje teksty typu "nie musisz mi wierzyć", szkoda tylko, że nadal nie ma filmiku z taczką. DID NOT HAPPEN.
to nie ode mnie zależy , jak będę w poniedziałek w szkole i poproszę kolegę żeby któremuś wysłał co ma kabel , myślisz ze to tak łatwo się dogadać z kimś kto w szkole jest raz na dwa tygodnie ( a to właśnie on to nagrywał) ale powiedziałem ze jak filmik będzie to OD RAZU go tu wstawiam.

Myślisz ze ja cichutki jestem na lekcjach? buahah , owszem teraz się trochę uspokoiłem ale i tak czasem (1-2 dziennie) jakiś pomysł wpadnie do głowy.

Nie porównuj każdego do siebie , teraz jak teraz ale w czasach podstawówki to bylem jednym z najgorszych (zachowanie) uczniów w SZKOLE (nie klasie) ,co nie przeszkadzało mi żeby z niektórych przedmiotów mieć nawet 4. Z reszta i tak ja ci tego nie udowodnię (nie muszę , ale ty tak bardzo chcesz) , ani ty mi. Możesz przyjechać i pogadać z nauczycielami czy mnie pamiętają , przejrzeć dzienniki... hmmm , ewentualnie mógłbym ci wstawić na kompa świadectwo z podstawówki/gimnazjum/zawodówki , tylko ze ono o niczym nie będzie świadczyło , bo zachowanie w szkole stawiają rożnie i prawie każdy. ma te nieodpowiednie/poprawne.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem