Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Jak dla mnie FIFA powinna powtórzyć ten mecz. Pierwsza odważna decyzja z jajami. Potem wprowadzenie powtórek video. I gdyby jeszcze Platini odszedł...
|
Powtórzyć mecz? Ty jesteś po prostu głupi albo jeszcze gorzej. Wtedy mecz Liverpoolu z Sunderlandem też trzeba powtórzyć, bo obce ciało na boisku spowodowało bramkę. Mundial, gdzie Diego M. strzelił "bramkę" też trzeba powtórzyć. A co!
Co do nurkowania w polu karnym... Każdy prawdziwy napastnik potrafi takie coś i wcale nie wynika to z tego, że przynależy się do jakiegoś klubu (swoją drogą to trzeba mieć nieźle poprzewracane w dyńce, żeby takie pierdoły pisać jak ta o Barcelonie). Widać, że piłkę nożną znasz tylko z telewizji. To samo jakiś tam piszący, że Messi bez Xaviego nie istnieje i że jest drewniany. Tego nawet nie chce mi się komentować, bo jak Messi jest taki drewniany, a Xavi jest taki fantastyczny, że nawet z gówna bicz ukręci to uważam, że jego kontrakt musi być większy niż kontrakt Ibry, Messiego, Henry'ego i Keity razem wziętych. Swoją drogą to dobrze, że ligi polskiej nie oglądacie, bo zaczelibyście gadać, że Cracovia gra czarujący futbol...
Ten temat powinien nazywać się: Barcelona-gówno, Arsenal mistrze świata... Tak w ogóle to kiedy ostatni raz Arsenal był mistrzem kraju?
@edit
Oczywiście nie pochwalam zachowania Henryego, ale gadanie, że to wina Barcelony jest komedią...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Jest subtelna różnica między obroną honoru swojej rodziny a perfidnym zagraniem ręką.
Ja, będąc na miejscu Zidane'a, zrobiłbym z Marco to samo. Tylko że jeszcze zostawiłbym ślad korka na twarzy.
|
Jerzy Dudek w swojej książce pisał, że podczas meczu z Anglią Iwan obrażał Victorie Beckham przez cały mecz biegając obok Davida Beckhama. To też jest zniewaga. Czy Beckham podbiegł i strzelił dyńkę? Zastanów się trochę. Jeżeli myślisz, że zmyślam, to sprawdz tytuł Jerzy Dudek "Uwierzyć w siebię, do przerwy 0:3". Tak btw to tą książkę polecam każdemu chłopakowi w wieku 10 lat, który chce coś w życiu osiągnąć jako piłkarz.