Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2005, 09:18   #1
Owoc
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003

Cool Moje foty z Elysii

Wiele miesięcy temu odszedłem z Danubii, gdyż ten świat nie był już dobrym miejscem do grania - za dużo ludzi (840 typa o 6 rano?? - PACC mialem ale nie chronił mnie on przed zapchanymi respami!!), za niskie ceny no i za dużo PA (power abusing)...

Na początku lutego tego roku zacząłem grać z kumplami z RL na Elysii. Kilka dni grania na FACC i nabiłem lvl 13. Po powrocie z ferii kupiłem PACC i szybko zrobiłem lvl 20. Kumpel na 80 lvl powiedział mi, żebym od 20 levka expił w cyclopolis... Ponieważ expiłem do lvl 20 BARDZO szybko nie zdążyłem nabić dobrych skilli ani mlvl 8 (exura vita). Mimo to poszedłem do cyclopolis...

...na wejsciu już, jak możnaby się spodziewać, są cyce:

Później jeszcze więcej cyców, guardy, soldiery:

Szybko nabiłem polowe lvl ale równie szybko skonczyly mi sie bolty i musialem wrócic:

Dzisiaj rano znowu poszedłem do cyclopolis:

Trafiłem na full respawn

Teraz już wiem, dlaczego wczoraj ten korytarz był zastawiony beczkami (6 scorpów na raz??):

Niestety dziś równie szybko skończyły mi się bełty (wypadł za to double axe i troche gp wiec bolty powinny się zwrócić)... Exp niby spoko (10-12K/godz, dla porównania na rotach na daramie ze spearami robię 6-8K/godz), ale zużywam zdecydowanie za dużo bełtów. Minie trochę czasu zanim znów wybiorę się do cyclopolis.

A teraz 2 inne screeny...

Kiedy jeszcze jako FACC expiłem w amazon camp, widziałem tam zlurowane 2 huntery na raz, potem orc liderka, ale to nawet mnie zaskoczyło:

A tutaj screen z kategorii "czego to ludzie nie wymyślą..."; ktoś zlurował GSka pod dwarf bridge, ten wykończył mnóstwo lowlvl, ale jakiś highlvl postanowił przerwać tę masakrę i, jak widać, ropnął GSa na dach

Na razie to tyle... wkrótce dodam więcej.

Edit - więcej SS
Wszystkie z rotów na Daramie... advance'y, walka, loot

Bieganie ze spearsami na roty ma tę zaletę, że oprócz expa trenuje się nieco skille (no i robi HMM):

No, nareszcie! Byłby już w cyclopolis ale skończyła mi się wtedy amunicja...

Respawn jest spory i niesamowicie szybki... FACC nie mają takich spotów z rotami nawet na Fibuli czy PoH:

Robię tu do 8K expa na godzinkę, co pozwoliło mi szybko nabić do lvl 19, ale teraz to już trochę mało Mój kumpel mag na lvl 16 z war hammerem robi tutaj nawet 10K/godz (nie musi tracić czasu na podnoszenie zapałek)... mówię wam, ten spot wymiata!!

Znowu skill advance:

Z rotów wypada na tyle dużo kasy, żeby biorąc tylko gp można było nieźle się obłowić (jak na niski lvl). 800gp/godz to nic nadzwyczajnego

Teraz już nie gram w Tibię. UT2004/GW!

Ostatnio edytowany przez Owoc - 22-02-2005 o 11:55.
Owoc jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.