Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 20-11-2009, 13:00   #4534
Tenszinkan
Użytkownik Forum

Tenszinkan's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля

Domyślny

A czy ja nazwalem to co robi Firma rapem albo napisalem gdziekolwiek ze tego slucham ? Nie wszystko mi sie podoba, poza tym slcuham tyle samo rapu polskiego co i zagranicznego. ( nie tylko rapu zreszta bo i dancehall, reggae i reggaeton, ale mniejsza z tym). W*****a mnie tylko podejscie takich ludzi jak ty, posluchal wiesniakow z Firmy, i mysli ze on madry a reszta glupia. Zreszta teraz jest taka moda na rocka w szkolach i w ogole, rock jest taki Co000l teraz, mimo ze sam chodze do LO, panuje takie przekonanie ze ci co sluchaja rocka itp to jest szlachetna mlodziez, a ci co rapu to idioci. Chlopak z gitara byl by dla mnie para =*****8888 I chuj wszyscy rockowcy amerykanska mlodziez normalnie z nowoczesnych komedii o dojrzewaniu.. (z calym szacunkiem dla tych co sluchaja tego od zawsze, pisze tu o zajawkach typu 5 znajomych nagle gitary zakupilo...i sa rockowcy i chuj...)

Z drugiej strony jak Peja na*******a wszystko na moj koszt wiecie co z nim zrobic to nie ma sie co dziwic. Ale muze i tak nagrywa niezla.

Posluchaj sobie Kasta squad - peryferie, a nie firmami rzucasz, to jest prawdziwy rap i klasyka zreszta.

Ostatnio edytowany przez Tenszinkan - 20-11-2009 o 13:02.
Tenszinkan jest offline   Odpowiedz z Cytatem