Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 20-11-2009, 15:08   #1314
MiXer
Użytkownik Forum

MiXer's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2005

MiXer ma numer GG 1684889
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
hah , i tak nikt nie przebije czasów podstawówki...

Kolega zrobił samolocik i se rzucał po klasie i nagle rzucił w tablice ; baba się do nas odwróciła i tak wszyscy się na niego patrzą a on leci , leci i dla baby prosto za bluzkę w dekolt , nie było w tym nic śmiesznego gdyby nie to ze baba się rozdarła i kazała mu wyciągać ;D i on taki niski był ze musiał stanąć na krześle żeby wsadzić jej rękę w cyckonosz i wyjąc ;D wtedy to był śmiech na maxa.

albo jak na obiedzie dostaliśmy pomarańcze i baba od mamy chciała mu zabrać bo jadł na lekcji i szarpie go a on nie daje , skulił się tak , przykrył 1 ręką głowę a druga na oślep nawalał w babę , a ona dwoma rekami zaczęła mu ładować ;D Cala klasa wstała i krzyczała -SZCZEPA! , -SZCZEPA! aż mu zabrała tego pomarańcza i zjadła na jego oczach ;D lecz po rozmowie z jego dziadkami już była opanowana i nigdy tak już nie robiła ;D

Teraz bardziej skupiamy się na innych żartach (wtedy to bardziej przypadki były i czar chwili) teraz mamy ładna nauczycielkę (młoda taka) od przedsiębiorczości i ona ubrała taka bluzkę z dekoltem ostrym , i ja siedzę na 1 ławce , i bezczelnie 15 minut się gapie , ona tak na mnie patrzy od czasu do czasu i się uśmiecha dziwnie , na koniec lekcji mowie
-Ładny ma pani Medalik (wisiał na szyj tak ze był dokładnie w miejscu gdy zaczynały się piersi)
a ona trochę zawstydzona odpowiada
-dziękuje
a ja na to ;D
-Cala lekcje się na niego patrzyłem , i naprawdę mi się podoba ;D

i się zaczerwieniła ;D a klasa w śmiech.

PS. Wybita lampa czy wylana kawa jakoś mnie mało śmieszą (może bardziej ze on próbował jej zabrać te buty i się z nią szarpał - to mogło być dobre) , u nas szyby , lampy to były zbijane parę razy w miesiącu.
U nas też było coś takiego. Na informatyce 6 klasie kumpel siedział na fotce i napalił się na cycki na zdjęciu. Pani słysząc to wyjechała z tekstem: "No to tutaj masz prawdziwe" i pokazała mu i paru szczęśliwcom którzy obok niego siedzieli swój nienaganny biust (oczywiście w staniku)
Te historie wcale nie muszą być zmyślone, niby po co miałby się przed wami popisywać, skoro nie robi to na was żadnego wrażenia. Pokazuje on po prostu, że nie każda szkoła musi być pełna zamułu.
U nas w klasie był dym o to, że większość chłopaków nie za ładnie traktuje dziewczyny (obmacywanie, itp )
U mnie też było mnóstwo takich zabawnych sytuacji i ogólnie nawet największe "sztywniaki" miały taką samą beke co inni

Ostatnio edytowany przez MiXer - 20-11-2009 o 15:10.
MiXer jest offline   Odpowiedz z Cytatem