Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 20-11-2009, 17:11   #1330
Seereek
Zbanowany

Data dołączenia: 15 11 2009
Lokacja: w karlin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seereek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: karllin
Poziom: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maldoryz Pokaż post
moze nie jestem jeszcze zbyt "dorosly", zeby rozprawiac na ten temat, jednakze.
albertus@
rozumiem, ta flache mozna przyniesc, ale do szkoly? Na lekcji? Ja jeszcze jako-tako zrozumiem po lekcjach, tak dla dobrego poznania. No ale bez przesady... Choc dopiero chodze do gimnazjum, to smialo moge stwierdzic, iz tutaj w moim gimnazjum wiekszosc osob wywyzsza inteligencja 1/3 tego tematu. Kto normalny wjechalby taczka do szkoly 0_o? Moim zdaniem mozna to zrobic przed kolegami na dworze, ale do szkoly, gdzie chodzi 19419891 osob u ktorych wyrabiasz sobie taka, a nie inna opinie? I nie gadajl tutaj o czyms takim jak 'nie interesuje mnie, co mysla inni" bo SZCZERZE w to watpie.
Mozna powiedziec jakis sprosny dowcip, dopowiedziec cos. Ale zeby rysowac penisy na tablicy? Ostatni duren robi takie rzeczy. Moze to i jest w pewien sposob zabawne, ale z pewnoscia odbiega to od dobrego zachowania. Pomysl, co w takiej sytuacji mysla twoi nauczyciele, twoi pseudo-koledzy, z ktorymi (tak wyglada) tylko chlasz, palisz i knujesz mega-smieszne kawaly.

btw, czy nagle albertus zaczal wyzywac? : o
Hehe... normalna szkoła =] Do mego gimnazjum typowie naćpani przychodzili. A piani to częściej niż myślisz. ;d ale my nie jesteśmy przypałowacami. I tylko 1/4 naszych wybryków wychodzi na światło dzienne. Najlepiej była jak policja przyjechała po takiego typa (miał 19 lat i dopiero gimnazjum skończył) po to bo "molestował sexualnie" swoją koleżankę. Choć tylko ją za cyce i cipę złapał =] A nauczyciele to płaczą na lekcjach. Ale tylko ci co nie potrafią zapanować nad klasą.
Seereek jest offline   Odpowiedz z Cytatem