Cytuj:

Oryginalnie napisane przez  Erverse

Dobra, zwracam honor ;d Wczoraj wybrałem po prostu złą profesję. Grałem sorcem i muszę przyznac - grało się z deczka nie wygodnie. Dziś rano stworzyłem rogue na the dark blade, teraz grałem 2 godziny z czego godzine robiłem questy z jakimś typkiem;p Tylko mam parę pytań. 
@Rothes 
jak ustawiłeś paski skilli w ten sposób?

@gra 
Ocb w czarze healing u rogue? Pisze coś po angielsku, ale dziwnie napisane i rozumiem zaledwie połowę. Pisało coś o uleczaniu do 1hp albo coś takiego, ale najwyraźniej źle zrozumiałem.

No i teraz leczenie. Jest jakiś sposób oprócz potionów, jedzenia i tych kamieni? 
Potiony trochu drogie jak na moją kieszeń. 1 Kosztuje 60 golda a ja mam około 7 silverów. Można gdzieś kupic jakieś jedzenie? Dostałem w nagrodę hama i muszę powiedziec, że fajnie leczy ;d

Zeex - rogue - Erverse 
Wpiszcie mnie na listę, jeśli można ;>

Argonessen ofc.

Aha, jeszcze jedno.
 http://www.youtube.com/watch?v=P00YRexq5PA
Ten rogue jak się skrada, idzie z deka bokiem. U mnie to wygląda trochę inaczej. Mianowicie - idę przodem. Czym to spowodowane? 
Ma większy poziom szybkości skradania czy co?;p

Hmm, pewnie chodzi o rasę. A więc - jaka rasa jest na filmiku? Ten malutki człowieczek?;]  

| 

Dodałem już do listy.
Potiony się nie opłacają, lepiej na godzinę wynająć kleryka hirelinga, leczy co chwilę, a kosztuje tyle co 1-2 poty. Oczywiście najlepiej wynajmować hirelinga na swój lvl (większego nie da się przywołać, mniejszy lvl nie wyrabia przy silnijszych mobach).
Co do skradania, to nigdy nie zwracałem uwagi czy idzie bokiem.
Mam nadzieję, że nie wziąłeś gotowej postaci, tylko custom. Gotowe postaci może i oszczędzają biegania od poradników do poradników, ale największą radość sprawia tworzenie od 0. To też większość uroku D&D.
Ten heal (co czytałeś o 1 hp), to nie czar, tylko umiejętność, którą posiada każda klasa.