Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
dla mnie wypicie 5 litrów wódki samemu to tragedia... moim marzeniem jest odwrotność , żeby po 3/4 kieliszkach już być zadowolonym.
Wyobraź sobie ze masz głowę na 5 litrów wódki ( o ile to możliwe) , policz ile to pieniędzy.
Pije się średnio 15-20 dni w miesiącu , pijąc normalna wódkę (nie ruska)mamy jedna z tańszych = 13 zl za 0,5 litra , czyli 130 zl dziennie , 2600 miesięcznie - czyli to tragedia...
|
Rofl, to była aluzja do tego, że to nie jest temat o wódce czy twoich marzeniach. Nie wiem, może tylko ja jestem aż tak przewrażliwiony na takich typów jak ty, ale czekam aż więcej ludzi straci cierpliwość.
Poza tym pisząc 5 litrów czystej samemu nie miałem kompletnego pojęcia czy to dużo czy to mało, bo piję bardzo rzadko, i szczerze członek mnie to.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luka$ek
Dla mnie ambicją jest trenowanie.Bo nie chce nigdy sytuacji że idę z dziewczyną a tu wyskakuje 5 dresów okopują mnie i gwałcą dziewczynę.
Tolbie wyskoczy 5-ciu dresów to powiesz "Chłopaki nie bijcie zrobię wam zadania z matmy".
|
Niezłe ambicje. To może wyjedź na wojnę i stwórz swoje własne One-Man-Army.
A twój przykład co do mnie jest już stary jak świat. Wymyśl coś innego, bo nudny jesteś (swoją drogą ciekawe, że chcąc pomóc komuś, zrobiłem JEDNO zadanie z matmy na tym forum, a teraz się to obraca przeciw mnie. Dobrze wiedzieć, w końcu młodzież przyszłością narodu!).