Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2009, 00:32   #4235
Decade
Użytkownik Forum

Decade's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
Domyślny

Uwaga, posty LovePA są w kolejności chronologicznej.

Post skrótowo opisujacy schizofrenie naszego kolegi
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bavve Pokaż post
Nie było mnie troche na forum, tak sobie patrze na posty LovePA i mnie krew zalewa... Na poczatku jechal innych od asslickerow vals~, byl wielce retired od poltora roku, ogolnie jechal po val~ i ekipie ze wschodu polski, teraz wielce chce wracac grac, i sam stal sie asslickerem val~. Po prostu zalosny jestes

Wersja postu dla dzieci neo, bo jeszcze by mogli nie zrozumiec:

LovePA zal mi ciebie!!!1111

......

Za szwedami:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LovePA Pokaż post
I dlatego też zamiast się trzymać razem polacy leją się między sobą i część odchodzi na stronę szwedów z WRi i nie tylko.. A taki Elaro/Eneris i reszta strasznie pokrzywdzonych i represjonowanych graczy z polski płacze że to nie oni zaczęli i są ofiarami PA. Jakbyście stosowali zasadę "nie rób bliźniemu co tobie nie miłe" to Elysia byłaby dużo lepsza. Co do szwedów to mam rodzinę w tym kraju i zdążyłem zauważyć że wszyscy a nawet młodzież jest strasznie spokojna i że tak powiem "zamulona" więc nie gadajcie tylko że "te lamy ze szwecji są szaleni" a pozatym oni mieszkają blisko Karlskrony i napewno mają jakiś kontakt z polakami a złą opinię wyrobili sobie dzięki paru pseudo cwaniakom przed kompem z Lublina i okolic wschodu polski.
Cytuj:
o znalazł się asslicker, z lublina pewnie jakiś albo ze wschodu. Swoją drogą słyszałem że po prawej stronie wisły często nie macie prądu i latacie z świeczkami po domach i dlatego tam tyle pożarów ale nie ważne. Jedyne miasto normalne to Tarnów a reszta to shit nie ma co gadać nawet.
Valentines chwilowo zdobywaja elysie, szwedzi ida w pizdu w retired, LovePa teraz jest za Polakami:

Cytuj:
Wraca mi wiara w człowieka i jego możliwości percepcyjne
Czyżby jeden,- powiem po imieniu - Artur widział i czytał co pisze wyżej ??
Toral ty to chyba masz pamięć 10 minut wstecz no może 15 minut
To że polityka V. jest taka a nie inna to wszyscy wiedzą a jeżeli zapytasz dlaczemu zmniłem zdanie to ci odpowiem: Firiux pomógł mi z grupką 3 innych osób pogonić kolesia który miał 66 lvl i kozaczył do all pod dp w thais. Co więcej nie zabili go lecz tylko pouczyli jak dobry nauczyciel hahah

Ja nikomu nie liżę dupy bo nie mam po co a pocą to się nogi nocą i czasem pod pachami
Cytuj:
grubasowi się udzielił duch mistrzostw europy może
poszedł spalić 100 kg jeszcze mu zostało 900
WRI odzyskuje serwer
Cytuj:
Valentines szaleją hahaha
1. fajnie się schowaliście pod ziemię jak szczury
2. bilton to padł oczywiście z powodu waszych noobcharów a wy mówicie że nie używacie noobcharów na OB
3.Spemalien ma rację - jesteście cwaniaki pod ziemią - szkoda że nie umiecie wygrać na otwartym terenie
to 3-0 i tak nie przebije 0-11 dla wri hahah
A tutaj kwestia kielc
Cytuj:
W sumie racja co do słów kilku przedmówców. Jest jednak jedno "ale".
Przytaczam jedną z sytuacji:
Kolega XX ma 100 lvl a koleżanka YY 50 lvl.
Kolega XX ma 12 latek a koleżanka YY ma hm.. niech będzie 23 lata.
I teraz taki XX będzie się mądrzył i pouczał o życiu koleżankę YY prawie dwa razy starszą od siebie. Dla mnie to jest lekko nie normalne.
Dobrym przykładem jest mój kolega z osiedla który mając 75~ lvl pouczał (nieświadomie) naszego kumpla o 5 lat od niego starszego. Ten młodszy strasznie kozaczył niewiedząc że rozmawia z kolesiem prawie "zza ściany" i nie było by w tym nic nienormalnego gdyby ten młodszy - pewny swej anonimowości - nie zaczął wygadywać głupot o ustawkach w rl i jaki to on nie jest pro pvp irl. Skończyło się na tym że że młody dowiedział się z kim gadał i nie wychodził z domu ponad tydzień a kiedy wyszedł dla bezpieczeństwa z mamą, został przykładnie ukarany na oczach matki. Jaki z tego morał ?? Ano taki że najlepiej zachowywać się normalnie i nie zgrywać nikogo kim się nie jest bo nie wiemy z kim mamy do czynienia. Najlepiej być sobą na +.

Co do wypowiedzi wyżej to są ludzie którzy w wieku 15 lat już są psychicznie dojrzali ( nie bójmy się tego słowa) a są ludzie którzy w wieku 20 lat od ciągłego grania w tibie mają wyprane mózgi i ciężko się z nimi dogadać.

Dzięki za przeczytanie chociaż kawałka z tego co napisałem.
Cytuj:
Tak to jest prawdziwa historia kolesia z bloku obok. Obecnie koleś już nie gra - starzy dowiedzieli się za co dostał oklep i zrezygnowali z neta.
"ktos tam": a byl w tej bajce smok?

Cytuj:
Nie, ale był mój kumpel Artur z Szamotuł
Pozdro dla niego
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wikipedia
Szamotuły – miasto w woj. wielkopolskim.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nagły atak spawacza - Bleee
Mysle ze nie trzeba nic wiecej dodawac, to chyba wszystko co chcialem wam przekazac Cholernie mi niedobrze gdy o nim mówie, najchetniej bym zaraz sięgnał po spluwe. Sam domyśl się co byloby dalej! My juz konczymy - idziemy zalać pałę...

Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych
Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota
Rone epso-82 rp max/deleted za bota
zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony

Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam
Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active
Decade jest offline   Odpowiedz z Cytatem