Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2009, 03:00   #31491
Amevia
Użytkownik Forum

Amevia's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2008
Lokacja: O-ca

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Amevia
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Peacekeepers
Świat: Harmonia
Poziom: 250
Skille: +105/85
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez miki II Pokaż post
I powiem wam ze tyle co on nakradl wyscie w zyciu na oczy nie widzieli nawet na screenach jesli podliczyc to wszystko.
co do wara ja moge sie bic tyle ze ludzie z gildii nie chca wojny za jakis czas moze cos pomyslimy ale na 100% nie z HL co do pal-doni jesli jest naprawde taka slawna to dlaczego nikt jej nie zna? co do lvla dopiero teraz mam taki lvl nei zawsze bylem pro elo hlvl co mam powiedziec ze koels 135 rp wygral ze mna na lurowanie? pomysl jak bym poszedl z nim na hff albo cos w tym stylu albo na jakiegos seala na poi na 100% wylozyl by sie a prawdopodobnie jak bym zaduzo nalurowal to ja razem z nim. co do ubijania ludzi to nigdy nie ubilem nikogo za nic wiec mysle ze tego nikt nie ma mi do zarzucenia a co do kasy to masz licz:

i jeszcze troche sprzedane takim jak ty na allegro wiec pozdro. a jesli taki naprawde jestes super a ja i heross wielki nooby to dlaczego sam nie wbijesz lvla? krasc to kazda ciota potrafi i nie musze dawac przykladow cya forumowy napinaczu chcesz pogadac jaki to ja jestem to napisz na priv a nie dupe obrabiasz na forum

@Edit

zapytaj sie swojebo wielkiego i szanownego pal-doni czy pamieta jak przez gracza o niclu luzak sleathwer byla wpizde 7.6kk moze ci powie conieco kim jest luzak sleather musisz sie domyslic, aha i niech przypomni sobie za co delete dostal wtedy pisz na forum kozaczku :<

Ostatnio edytowany przez Amevia - 22-11-2009 o 03:09.
Amevia jest offline   Odpowiedz z Cytatem