Temat: lagi
Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2004, 10:55   #9
rowerek33
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 01 2004

Domyślny

dobrze mowicie ze to od lacza ale jak ma sie IP ( i port tibi ) to admini waszych laczy moga jakos to zrobic zeby lag nie bylo nawet poznym popoludniem tzn. jesli wasz admin pokombinuje tylko cos z portem tibi lagi sie zmniejsza a jesli damy mu port tibi i IP tego serva na którym gramy to lagi powinny zejsc do takiego stania ze juz nie powinny nam zagrazac przy niebezpiecznych akcjach w tibi ( jednak nie wiem czy zupelnie znikna )

A teraz wam powiem jak to trzeba zalatwic z adminami waszej sieci ( ej docencie moja robote )

Wiec tak idziesz do obslugo klienta czy gdzies tam ( koniecznie z rodzicem ) albo zadzwon na telefon do nich i wyglos cos tekiegi wiec powiesz ze ( niew iem jak to zaczać ) ale cos w tym stylu ze rodzice kupili wam internet tylko z tego powodu ze nigdy nie macie ( ta spółka ) odlaczen i problemów z i to byj jedyny powód dlatego ja wzieliscie iteraz tylko prosicie zeby admin waszej sieci dokonał pewnych zmian w zwiazku z tibia zeby nie bylo lagów ( tylko jak ?( ) ale admin powinien wiedziac to mu powinno zajac chyba troszke casu ale nie wiem i po klopocie ( ja juz swoich rodziców o to prosze zeby tak zrobili zeby sie udalo i zycie bez lagów znaczy tibia bez lagów )
rowerek33 jest offline   Odpowiedz z Cytatem