Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2009, 12:53   #16632
kurtyzana
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 10 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheMarcel Pokaż post
debile,nie znacie sytuacji to nie komentujcie,potraficie tylko to a na rl takie z was cioty ze musicie w tibioche grac zevby sie dowartosciowac

numa akurat bardzo dlugo nie gral i zdziwil mnie postem gdzie pisze ze sprzedaje shirt... wiec powtarzam

Skoro zamieścił screena z zabitym bossem to chyba logiczne skąd ma ten przedmiot. Jak to przełożyliśmy na rl? A nie, masz racje. Gramy w Tibie żeby się dowartościować i ciągle siedzimy na forum i tylko naciskamy F5, F5 byle zobaczyć jak jakiś pajacowaty marcel nam odpisuje. Rany wiesz jaka to satysfakcja jak taki VIP pisze żebym się ogarnął? Stary, musze zrobić screena.

Cytuj:
xDDDDDDDD! Ty cioto! Jebany lamusie. Nie umiesz sie bic xDDD!
I kto tutaj coś przenosi na swoje "rl"?

Skoro tak się "udzielasz" w każdym temacie to ja Ci przytocze ciekawe powiedzenie. Najmniejsze psy, najgłośniej szczekają.

Ps: Grzecznie Cie poprosiłem, abyś poszedł się napinać do innego tematu, albo polizał Hardkorom, może się zlitują i Cie przyjmą o/ Jeżeli byś miał w sobie odrobine honoru to byś nacisnął X w prawym, górnym rogu, gdyż i tak 3/4 tego forum ma Cię za kretyna. Jest to pierwszy i ostatni post na jaki Ci odpisuje, jeżeli będziesz próbował podbudować swoje zakompleksione, 15-sto letnie ego, to prosze bardzo może mnie powyzywać od lamusów bo śmiałem Ci napisać prawdę, która Cie tak zapewne bardzo boli. Jeżeli zmądrzejesz (w co doprawdy wątpie) to możemy dalej ciągnąć tę dyskusję.

Random:

Ostatnio edytowany przez kurtyzana - 23-11-2009 o 13:06.
kurtyzana jest offline   Odpowiedz z Cytatem