Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2009, 16:34   #11377
Miszczu
Użytkownik Forum

Miszczu's Avatar

Data doł±czenia: 01 07 2005

Imię: Wobtof
Profesja: Master Sorcerer
Domy¶lny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
Co mnie to obchodzi sk±d jeste¶? Próbujesz tu prowadzić jak±¶ netchuligankę, a na pewno by¶ nie powiedział żadnemu kibicowi Cracovii w twarz, że jest żydem. Znam ten typ - mocny tylko w internecie, albo gdy ma za sob± stu kumpli, nie? Poza tym pewnie nie wiesz nawet sk±d się wzięło, ze Cracovia = żydzi, a Cracovia ma piękn± historię, której wcale się nie musi wstydzić. A o tym, że Wisła była klubem policyjnym (PSY! ) już pewnie nie pamiętasz, albo nie chcesz pamiętać. Nie odpisuj mi, nie chcę się z tob± wdawać w żadne dyskusje.
To jest normalne tak samo jak teraz jest z Widzewem-komuni¶ci. Nie staram się tutaj na obiektywizm bo jako kibic ŁKSu nie jestem wiarygodn± osob±, ale taka jest smutna prawda. Prezesi widzewa ¶piewali Międzynarodówke.Nawet herb ,,wielkiego widzewa" jest sfałszowany .Podczas okresu międzywojennego był tam rok 1922 po drugiej wojnie ¶wiatowej komuni¶ci chcieli się chwalić ,że Robocze Towarzystwo Sportowe istniało już w 1910r. Nie będę się dalej rozpisywał bo szkoda wzbudzać tutaj kolejnej napinki przez internet.