Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2009, 17:28   #11378
Swiety
Użytkownik Forum

Swiety's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2008

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
Co mnie to obchodzi skąd jesteś? Próbujesz tu prowadzić jakąś netchuligankę, a na pewno byś nie powiedział żadnemu kibicowi Cracovii w twarz, że jest żydem. Znam ten typ - mocny tylko w internecie, albo gdy ma za sobą stu kumpli, nie? Poza tym pewnie nie wiesz nawet skąd się wzięło, ze Cracovia = żydzi, a Cracovia ma piękną historię, której wcale się nie musi wstydzić. A o tym, że Wisła była klubem policyjnym (PSY! ) już pewnie nie pamiętasz, albo nie chcesz pamiętać. Nie odpisuj mi, nie chcę się z tobą wdawać w żadne dyskusje.
O cracovii mowisz? No cracovia spadła z ligi w poprzednim sezonie. Sportowo. Tak pozatym to wiele o mnie wiedziec nie możesz. Piękna historia cracovii (napewno 2 ostatnie sezony). Dla ciebie (celowo przez małe c) moge być nethooligansem, a co ty o mnie możesz wiedzieć?

Bez pozdrowień. Tak btw skoro na policjantów mówisz psy to im też tak powiesz w twarz? jot pe stoprocent? Hahahahaha.

W środe kolejne Derby w Polsce, oby zakończone pomyślnie. Swoją drogą to ciekawie ostatnio, były derby Wawki, Krakowa, teraz trójmiasta a niedługo GD.

@down
Nie chce już tego ciągnąć bo ty wiesz wszystko pewnie lepiej, ale powiem tylko tyle: przedstawiciele cracovii pokazali swoje oblicze podczas sprawy z Łódzkim Klubem Sportowym. Ty dalej nazywaj sobie mnie nethoolsem, nie wiedząc jak człowiek reaguje, gdy jest zdenerwowany, trudno... haha

@down

Nie rozmawiamy o wpływie cracovii na spadek ŁKSU, ale wypominasz mi piekna historie cracovii. Chyba sobie przeczysz?

Ostatnio edytowany przez Swiety - 24-11-2009 o 16:39.
Swiety jest offline   Odpowiedz z Cytatem