Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen
Szczerze mówiąc nie słyszałem nawet o tym. Poszukam jakichś recenzji i może się za to wezme.
|
są 2 tomy , ja jeden przeczytałem , drugi jestem w połowie , ale się zatrzymałem ,chyba od miesiąca już nie ruszyłem. nie wiem czemu...

później ci znajdę jakieś recenzje.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder
Ja od dobrych kilkudziesieciu lvli nie expiłem ręcznie (nie dotyczy huntow itp.) więc fakt jestes bardziej napalonym tibijczykiem ode mnie
film 2-3h , książka w zależności jak ktos szybko czyta w kazdym razie 300 stron~~ by mi z 6h zajelo czyli 2 razy wiecej no i poza tym wolę pograć czy napisać jakiegoś glupiego posta na forum.
|
nie ma sie co chwalić botem... w filmie masz 1/3 tego co w książce , czasami 1/2. Najlepszy przykład to Hary Potter , przeczytaj Zakon Feniksa a oglądnij Zakon Feniksa , bez porównania...
ja tam 7 cześć Harego Pottera w 10 godzin , od 12 w nocy do 10 rano. Ale tam w sumie taka dziwna czcionka jest ze łatwo się czyta. a film podobno ma być 2 częściowy po 2 h cześć. wiec będzie to różnica 6 h , a w książce na pewno jest duuuzo więcej niż będzie w filmie;