Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Albertus, lubisz Harry'ego Pottera? Jeśli tak to... w końcu mamy jakiś temat, w którym jesteśmy zgodni : O!
Jako, że każdą część przeczytałem min. 10 razy, każdy film oglądnąłem min. 3 razy (z wyjątkiem 7mej części), mogę stwierdzić, że żałuję że choć jeden z tomów nie jest lekturą szkolną...
No tak, ale lepiej czytać jakieś romantyczne samobójstwa i niespełnione miłości.
|
no tu tez się zgodzę , dla mnie jest to super książka , pierwsze 3 części trochę słabsze , 4 już w miarę ale 5-6-7 są genialne.
I tu się zgodzę , owszem powinny być i ksiazki o samobójstwach i miłościach ale bez przesady , denerwujące jest ze co 2 lektura się tak kończy...
powinno być po trochu z każdego rodzaju , żeby poznać wszystkie rodzaje... (tu mowie o podstawówce i gimnazjum) bo przecież podstawówka jak samo słowo wskazują należy umieć podstawy , a co to będą za podstawy jak przeczytam 0 książek fantasty a 15 o samobójstwach ? Zrównoważyć ta liczbę w szkołach podstawowych i gimnazjalnych... bo już liceum to co innego , profil humanistyczny to już trzeba znać te samobójstwa i miłości.
Widzisz , pamiętasz jak mówiłem ze się nie ograniczam i z prawie KAŻDYM mam wspólny temat? i o to tu chodzi... Bo ty pogadasz z 30% ludzi , z reszta nie będziesz miał tematów , ja natomiast pogadam z 80 % ludzi , bo umiem wyjść pogadać z dresem , umiem pogadać o tibi z tibijczykiem i umiem pogadać z tobą o HP...