OOO NIEE!!
dopiero się dowiedziałem , ale nasza szkoła została sprzedana!!!!!!
J... żydy sprzedały szkole firmie z Lublina (tak żydy , bo tez się dowiedziałem ze my tylko od nich budynek dzierżawiliśmy) , podobno mamy ileś tam czasu na znalezienie innego budynku , jak nie to szkoły nie będzie... Większość z nas po tej informacji od dyra wpadła w złość i przygadaliśmy z konserwatorem ze jak przyjadą oni (bo podobno raz na jakiś czas przyjeżdżali) to da nam znać... pół szkoły zadeklarowało swoje pieści , będzie rzez gdy się znowu pokażą...
Poza tym parę chłopaków (miedzy innymi ja) uzgodniliśmy ze jak szkoła będzie rozwiązana to pójdziemy do sklepu i zakupimy farby w spray... wymażemy cały budynek rasistowskimi tekstami.
Nie będą żydy pluły nam w twarz...
W sumie było by przewalone , żeby zdobyć zawód musiałbym pisać podanie ze chce 5 dni praktyki w tygodniu a szkoły nie chce... I tak każdy z nas.
To już drugi budynek (ważny dla mnie) został sprzedany przez żydów (bo oni przed wojna mieli trochę majątku , i teraz maja jakaś tam organizacje czy coś w tym stylu i maja swoje własności...)
Po tym wszystkim , zapytam was - GDZIE DOPROWADZI NAS , TOLERANCJA...
i jak mi teraz ktoś powie ze jestem głupi bo mi żydzi nic nie zrobili a jestem rasista to będę mógł śmiało powiedzieć coś aktualnego (a nie to co było w Belgii , bo tam jest inny świat).
Ja się jeszcze raz pytam Do czego doprowadzi nas i was wasza tolerancja!!!
Sorka ze tak napisane , ale jestem naprawdę zły... O to co robią z naszym miastem... Najpierw Dom Rycerza (parter = harcerstwo , 1 piętro = klub aa) a teraz szkoła... H wie co jeszcze jest ich... ale moja w tym głowa żeby zdewastować wszystkie ich własności , niedługo się przejdę na ich cmentarz bo jakiś jest stary u nas.
|
Ostatnio edytowany przez Albertus - 25-11-2009 o 16:40.
|