Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2009, 21:28   #4581
Etun
Użytkownik Forum

Etun's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etun Gali
Profesja: Elite Knight
Gildia: Proceder
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 98/96
Poziom mag.: 8
Domyślny

Wiesz Wiszu, Andrzej mi pomógł wprowadzić mi się na Morganę lecz potem musiałem sobie sam radzić , gdy miałem hunta u jakiegos smiesznego pionka Yzing Zokha nie mógł nic poradzić zresztą nvm, chodzi mi o to że było między nami w miarę, a gdy odszedłem od Flow zaczął wypisywać jakieś głupoty na mnie na forum, ignorowałem to ale już chyba niedługo, bo iść do przeciwnej strony , walczyć przeciw to nie powód do obrażania itd, są osoby które biją się w grze a w rl są kolegami i rozumieją to jakto ująłeś ze to tylko "piksele".

--- Etun dodał 7 minut i 11 sekund później ---

A i odnośnie Kakeja , lubię i szanuje go za to że nawet ludziom z własnej gildii uświadamiał jak są w siebie zapatrzeni,byłem z Flow przez 7 miesięcy , odchodząc nikogo nie okradłem , żadnego wałka na pacc , nich z tych rzeczy.
Tylko są ludzie we Flow którzy teraz robią z siebie mistrzów a tak naprawdę nic nie wnieśli , bo są nadal ludzie którzy zasługują na szacunek.

[RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old?
[MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask?
[RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy
[MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile?
[RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on

Ostatnio edytowany przez Etun - 25-11-2009 o 21:28. Powód: Automerged Doublepost
Etun jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.