Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tymmon
Nie lubie dawac sie wciagac w takie dyskusje bo doskonale wiesz ze gowno zrobiles i tak jak mlody powiedzial byles pizda i jako pizda zostales zapamietany.
W drugiej wojnie, wyjebales sie 2 razy i napisales ze nie masz siana.. do konca wojny wąchałeś na swoim charze smród naszych dup bo szlajałeś się zawsze na plecach. Ja na swoim charze nie grałem bo od początku wiedziałem że są lepszi ode mnie w pvp, więc po chuj oszukiwac siebie i probowac oszukiwac innych ze jest sie ogarem, tak jak robisz to Ty. Pamietasz co zrobiles po 2 wojnie? jak my wylozylismy doslownie ostatnie gp zeby ja wygrac a Ty plakales ze nie masz siana? poszedles i wjebales 15 leveli SDkujac frosty. Chyba tata zasponsorowal ten incydent z karty kredytowej albo jednak kisiles siano bo zawsze byles nikim i nigdy nie bedziesz graczem druzynowym.
Niestety nigdy nie sdkowałem tych frostów, wówczas po wojnie tydzień zbierałem siano na jaki kolwiek hunt, a co do pleców zespółu to chyba Lookeyy 230 magiem doskonale wykonywał tą robotę ;]
Wiesz za co wyleciales z Pandorii? za to ze nikt tak do konca nie wiedzial komu dupe lizesz. U nas lizales dupe nam, wiec grales. Poszedles do zydow bo zmamili cie latwa wojna i pozycja "kogos" w gildii...no i sie skusiles zydku, a nie wszystko zloto co sie swieci.
Wiec ogarnij sie chlopaku bo wciskanie mi ze nie mam pvp jest dla mnie tak samo malo wazne, jak to gdzie faktycznie kupujesz te kolorowe koszule w ktorych swieciesz sie na fotkach.
@Robert
Na chwile sie oderwales od murzynskiej miski dzieki mnie i jeszcze pyskujesz? Zajmij sie studiowanie, bo moze to Ci lepiej wychodzi niz przemyslenia i radzenie sobie z mutacja.
@Jacek
Zawsze taki bylem, nawet jak botowalem na czakojach a pozniej frostach. Dla mnie ktos kto nie mowi wprost co mu lezy i planuje kose w plecy ludzi z ktorymi gra i ktorym sie pucuje, jest frajerem. Zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie.
Jak pamietam to ty jako jedyny z tej ekipy mowiles glosno co ci lezy, reszta siedziala cicho jak typ ktory dyma zone swojego ziomka.
Styka.
Pozdro
|
Niestety nie sdkowałem tych frostów, wówczas po wojnie tydzień zbierałem siano na jaki kolwiek hunt, a co do pleców zespółu to chyba Lookeyy 230 magiem doskonale wykonywał tą robotę ;] I poraża mnie Twoja wiedza na temat pandorii , jestem ciekaw kto Ci takich bzdur naopowiadał^^
@Roberto
Thx ;]
[RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy
[MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile?
[RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on
Ostatnio edytowany przez Etun - 26-11-2009 o 09:25.
|