Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2009, 09:44   #4592
Tymmon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Imię: Akon Yode
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

@Robert

Odwracam się jak ktoś marudzi zamiast pomyśleć. Bo ja nie mam pvp, o czym dalej powtarzam, zawsze mówiłem głośno, a liderem zostałem bo umiem myśleć i owszem, umiem mówić. O dziwo żaden z was nie odebrał mi tej pozycji, mimo waszego niesamowitego pvp, którym tak sie tutaj chwalicie.

Oczywiście, że chce coś dla siebie. Zawsze chciałem jednego, a chce spokoju na serwerze tylko, że takie buntownicze żydki jak wy, zawsze gdzieś tam się będą panoszyć i trzeba was wyłapywać albo po kolei albo czekać na wasze "zmasowane" akcje. Kwestia czasu.
Twoich itemów nie chce, nie obchodzi mnie czyj to jest character, ma payment, na który Antek się zgodził sam i już. Paymentu pewnie by nie miał wysokiego ale słyszałem, że za wszelką cenę nie chciałeś oddać postaci (żeby sobie Antek zmienił dane i nie miał np hacka) tylko mu ją pożyczyłeś, więc skoro to Twoja postać, to payment jest normalny. Reszta mnie jebie czy oddajesz mu w buziakach czy w itemach śmieci które stracił.

@Etun

Na Pandorii znam ludzi, którzy są z "niższej" półki władzy ale grają tam już po kilka lat, więc wiem o czym mówie. A to, że znam chłopaków, którzy grają tam obecnie pierwsze skrzypce, to swoją drogą, od nich dowiedziałem się tego o czym później się na własnej skórze przekonałem, żeś pizda.

Naj z okazji urodzin.

Nie chce mi się już tu wywodzić, każdy z was wie jak było, więc próbować oszukać możecie tych co to gówno czytają ale nie oszukacie ani mnie ani siebie ani tych którzy byli i doświadczyli.