Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2009, 15:54   #138
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Wiesz, jeśli Arsenal zdobędzie mistrzostwo kraju, to będę z tego osiągnięcia dumny. Niezależnie od tego, czy miałem na to wpływ czy nie i na takiej zasadzie to działa ;)
Sporo ludzi leczy tak kompleksy. Dlaczego zgraja ludzi dostaje orgazmu, jak reprezentacja odniesie sukces? Przecież nic dla niej nie zrobili, to nie jest ich osiągnięcie...

Cytuj:
podstawowe wartości rodzice muszą przekazywać dziecku, inaczej kim będzie taki ktoś, gdy już dorośnie?
Jeżeli zamiast wpajać mu swoje wartości nauczy je myśleć, to na pewno wartościowym człowiekiem. Człowiek jest dobry z natury i nie potrzebuje polegać na skrzywionych przez życie poglądach rodzica.

Cytuj:
A co jest złego w piciu?
Ależ nic. Nie strzelaj sobie w stopę. :))

Cytuj:
Dla mnie właściwie Arab to synonim wyznawcy Allaha, dlatego tak generalizuję i podciągam pod tę nazwę wszystkich islamistów.
Dlatego należy wybić Arabów?

Cytuj:
Są normalni, są i głupi, ja jednak wolę iść na łatwizne i zamiast odcedzać mądrych od głupich, wolę wybić wszystkich
Wybij siebie. Gatunek ludzki to horror.

Cytuj:
To nie jest patriotyzm, tylko idiotyzm.
Patriotyzm to stawianie narodu nad sobą, co jest oznaką debilizmu (w tych czasach). Większość patriotów to faszyści. Wszyscy faszyści to patrioci. Wszystko się zgadza? Nieważne, nie dojdziemy tego.

Cytuj:
Częściej słyszę o szkodzących Arabach niż Polakach.
Byś mieszkał w Niemczech to byś słyszał o szkodzących Turkach, a nie szwabach.

Ostatnio edytowany przez Thero - 26-11-2009 o 15:55.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem