Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca
Ja bym zrobił coś takiego jak jest na youtabie, że każdy może ocenić każdego posta pozytywnie lub negatywnie. Mod wchodzi w temat i od razu widzi na które posty zwrócić większą uwagę a i naród się cieszy bo może biczować buraków :>
|
Popieram.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arfyd
Tylko zawsze znajdą się idioci, którzy będą minusować posty wnoszące coś do tematu, wartościowe i warte uwagi. Niestety.
|
Dlatego powinna byc też możliwość "plusowania" postów. Można też wprowadzić limit minusów na jakiś okres czasu, wtedy nikt nie będzie nadużywał.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz
Dokładnie, lekki spamik nie jest zły. Zwłaszcza jeśli podtrzymuje klimat w temacie i zachęca ludzi do uczestniczenia w "życiu" tematu. Przez długi czas M&A rządziło się odrobinę innymi regułami niż reszta forum, a po interwencji Gimlosa temat po prostu zaczął umierać.
|
O jaaaa fanie, ludzie na tutejszych blogach lubią spamować, ludzie z działu 'inne" lubią zadawać ciągle te same pytania, a jeszcze inni lubią zakładać tematy: "wielkie ilosci zuota piszczeli renki".
Regulamin to regulamin, jeśli Ci to nie odpowiada to zmień forum.
Ja taki regulamin akceptowałem przy rejestracji i oczekuje że inni użytkownicy będą go przestrzegać, tak samo oczekuje że moderatorzy będą karać za łamanie go.