Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2009, 12:21   #4616
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

Chciałbym nawiązać do tego, że we Flow przez te 3 wojny, panowała pełna mobilizacja, mimo że nie raz się dostało, że bolało. Po przegranym openie/akcji była zawsze gadka co było źle i po drugie mobilizowaliśmy się tekstami "Dobra, to ogarniemy następnym razem, bądźcie jutro". W sumie najważniejszym momentem była wojna, a przede wszystkim 2 walki przed double expem. Mogliśmy tak naprawdę stracić serwer, było o krok do tego. Wtedy były walki od rana do wieczora (nawet do 3-4 rano akcje były) i były wyniki przekraczające 100 fragów dla każdej ze stron..(Jak się nie mylę, to chyba przez kilka dni bota nie było) Byliśmy nie dość, że bez siana, zjechane levele, rsy, braki w eq to jeszcze wyczerpani po tu godzinach walk bez końca, pamiętam, że spałem niewiele przez te 2 pamiętne dni.. to wtedy właśnie pokazaliśmy klasę, tym że nie daliśmy się i potrafimy grać zespołowo. Każdy wysyłał kasę do jednego chara, Ci co mieli jakieś looty to wysyłali do Xomerka (ja wszystkie moje looty i pieniądze też oddałem) i sprzedawaliśmy looty przez cały dzień by zebrać jak najwięcej kasy i postawić wszystko na jedną kartę. Zaangażowana była cała gildia, kto mógł to reali pytał by byli jak coś (Elinta nawet swoją dziewczynę ogarnął! ) Pamiętam jak jeszcze powiedziałem do Elvena przed tym ostatecznym OB "Dzięki za grę, fajnie się orało na tym servie". Postawiliśmy wszystko na jedną kartę i jak widać opłaciło się.

@Gonzo

O niee !!! Nie mogliśmy wyjść z THAIS łodzi.... oo nieeee!!! yyy... ale zaraz co jest w Thais prócz Inq blessów? Rozumiem, że uber exp na słynnych 'THAIS RATY'?

Ostatnio edytowany przez Lavi0 - 27-11-2009 o 12:23.
Lavi0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem