Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2009, 11:26   #4632
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Lol, a zapytaj jak wasz 70 palek na otwartej przestrzeni wypierdolił się od 2 naszych ek, albo jak solo zabijaliśmy waszych pałętających się magów, albo ogarnij kto ucieka do kanałów / na hotel / bramy, etc. po zabiciu jednej osoby. Z tego co pamiętam na otwarte pole wyszliście z nami raz w Thais i dostaliście wpierdol, w AB jak nie zdążyliście uciec było tak samo.
Nawet zabić bota na mint i loota podjebać nie potraficie.
Już nie wspomnę o dawaniu logów jak tylko wasi ludzie zobaczą kogoś od nas i dwa m walle na japie (Thais bramy, Ank serpentyna, Venore).

Pozdro, pozdro
Ankrahmun to nie wiem, nie ja grałem Tjockinihem wtedy, a Thais bramy, Venore (?). Sprecyzuj bardziej, jak już mówisz coś o Thais czy Veno.

Poza tym, Ty nie dawałeś loga "widząc 2 mwalle na japie". I kończyło się to tak, jak się kończyło. Więc nawet jeśli dawali loga, to dobrze. Co mieli zrobić, krzyczeć "O WIELKI MISZCZU WISZU CHODŹ NAS UBIJ PLXPLX"?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tenszinkan Pokaż post
Gonzo, wlasnie o to chodzi buraku, ze bez deklaracji wojny teraz na 45tkach kazdy debil sobie moze popkowac.
No i każdy debil przy odrobinie myślenia może mu w tym przeszkodzić.

Cytuj:
Z tym w ogole ze przychodzilismy jak juz w defie byliscie, no sorry kazdy sobie na*******a jakies smoki z kolega elfbotem, oglada tv grzebie w dupie a tu zrzucaja na vt ze GONZO ROBI AKCJE. A teraz zagadka kto bedzie szybszy, wy z pod thais dp do domku obok na defa czy ci co tam w dupie grzebali zeby go bloknac ?
Weź nie pierdol, bo prawie zawsze robiliśmy linie pod Thais depot albo temple. I dalej nie wychodziliście.

Cytuj:
Zreszta nie wiem czy wszyscy ale ja mialem na wasze akcje raczej wyjebane, kilka razy pobieglem o tak o ale i tak nie widac w tym bylo sensu, wiec mozna bylo miec spokojnie wyjebane i wrocic sobie na te dle czy co innego i pizgac dalej. Wlasnie TYLE balaganu zrobiles na morganie - czyli nic.
No spoko.

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 28-11-2009 o 11:28.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem