Cytuj:
Oryginalnie napisane przez never4u
Ty nie możesz tyle wbić, bo nie masz poziomu, nie masz przyjaciół, nie masz guild takiej jak on, dlatego mu wypominasz ... Przez 3 lata gdy grałem w tą grę nauczyłem się, że NAJLEPSZE co może być w tej grze to właśnie znajomości. 3 razy widziałem się z kolegą z Niemiec (Dresden, całkiem niedaleko granicy Polskiej) i 2 razy z gościem z Francji (Nancy, koło Niemiec). Wydawało mi się, że nie jest to możliwe, żeby przez głupią pikselkowatą grę nawiązała się taka relacja, że jesteśmy w stanie sobie pożyczyć nawet czasem po 2kk i nie martwić się o to, że nie dostaniesz ich z powrotem. Co więcej, gdy ich tylko poprosiłem załatwili mi pracę za granicą. Dla waszej wiadomości też byłem no-lifem. Jak chodziłem do liceum po prostu maniaczyłem. Życie mnie zweryfiowało i przestałem grać, a na dzień dzisiejszy gram maksymalnie 2 godziny dziennie, w weekend może więcej xD bo to chyba najlepszy sposób (po piwie z przyjaciółmi, kinie z dziewczyną) sposób na spędzenie czasu. Logujesz i zapominasz o rzeczywistości, o wszystkich problemach jakie masz.
|
Signed 100%. Jak jeszcze grałem to Xur dawał mi passy do wszystkich postaci (250ek, 150ed, 200ms, 150rp) na wypadek kicka, etc. To było 3~ lata temu, więc wartość tych postaci była trochę większa niż teraz.

Jak komuś to mówiłem to słyszałem tylko "lol czego go nie oje*ales?". Miałem tylko jego nr koma, gg i wiedziałem jak ma na imię. On ode mnie tak samo tylko kom, gg i imię. A mimo to przez pare ładnych lat ani on mi ani ja jemu nic nie "ukradłem". Tak samo było z Ksertem (bro <3), niby miął tylko 60 lvl ale za to z kasą stał nieźle. Miał jakieś 10kk + itemki w domku do których przez cały czas miałem dostęp, tak samo jak on do mojej kasy i itemek. Prawie to samo co z Xurem, kom, gg, tutaj tylko doszło nk.
Cytuj:
A teraz czekam na krytykę, bo tutaj wszystko co się napiszę jest krytykowane, ale od razu mówię że rozumiem Kleczaj'ka i resztę jego
ekipy, bo przyjaciele to najlepsze co może CI się przytrafić w tej grze.
I na pewno pomogą Ci jeżeli będziesz potrzebować pomocy.
|
Ludzie Cię zjadą i nawet tego nie przeczytają.
Anyway gz waszych "osiągnięć", kiedyś każdy się zorientuje, że stracił dużą część młodości na to głupstwo (Tibię).