Temat: Gildia Convidents / Guardia
Zobacz pojedynczy post
stary 29-11-2009, 01:08   #1047
Szczygiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez anczejek Pokaż post
Nie bedziesz mi grubasku mowil gdzie mam pisac, a gdzie nie ... forum mojej gildi wiec ty tutaj masz nie pisac i chuj... Mozna 1 deklaracje wyslac na tydzien(do 1 gildi) wiec nie pierdol okz? Spenialiscie 2gi raz... 1 raz laczac sie z quanto 2gi raz dzisiaj wam nie odpowiada nasza gildia jestescie grupa zer... dupowlazy , lizo dupy , krule guardii i dzieciaki = innomaties jol ... zera bez szkoly , zera bez zycia poza tibia moje zdanie , nie musisz sie zgadzac- kazdy to wie
Forum twojej gildi? No kurwa, juz Velrox ten temat poruszal, jestes debilem.

Mozna jedna deklaracje, owszem, ale EDYTOWAC ja mozna do woli.
A jak sobie wyobrazales wojne bez tamtego polaczenia? 5 vs 20? Gildia odpowiada lol, przeciez odeslalem na 3 miesiace, ale wy tego nie chcieliscie juz. Zeeeero, wlaze w dupe kazdego (kurwa kogo?), lize dupe kazdemu (kurwa komu?) no tak, jestesmy krolami.
Za 3 miesiace koncze 18 lat, wybacz, ze jestem troche mlodszy niz ty, temat szkoly to przemilcze, bo jeszcze nie mialem okazji skonczyc mojej szkoly, a moja wiedza przewyzsza twoja wiedze kilkunastrokrotnie, temat zycia poza tibia, hehe - wiesz najlepiej! Twoje zdanie, psy zdania nie maja.

I kurwa na chuj spacje przed przecinkiem? Wez bo wydaje mi sie, ze czytam wypowiedz jakiegos debila z tibia.pl... Fakt kurwa, sorry jestes nim.
Szczygiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem