Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mats
PO 1 ****a zaloz oddzielny temat nasze "kochajmy sie " only calmera. Autor na poczatku napisal ZDJECIA I KOMENTARZE DO NICH a nie ***anie kto kogo kocha lizanie dup itp. Odchodzi? Masz pecha niech gada z wami w tibi na gg czy c*** wie gdzie. Mam tu niezagladac? A co zabronisz mi? A kim ja jestem? Czlowiekiem ktory potrafi czytac ze zrozumieniem i nieblazni sie tak jak wy... Przychodzi mi na mysl 1 rzecz Banda debili. MOze zaklozycie taka gildie i zrobicie osobny temat? Tam beda wasze screeny i lizanie dup co? <Banda debili nieodnosci sie do all np. nie do Ziksa, Anora, Kayek'a Nane i jescze niektorych osob niechce mi sie all wymieniac>
|
Jaki kozak

wiesz chyba nie tylko ja nie potrafie czytac bo juz 3 osoby co sie do ciebie dopieprzyly naliczylem ... Wez sie splucz xD chyba masz jakies traumatyczne przezycia z dziecinstwa (matka cie z kolyski wyrzucil przez przpadek) ... To temat dla w miare kulturalnych ludzi wiec grzecznie poszukaj drzwi z napisem "exit' ... to temat o calmerce odchodzi jeden z bardziej wartosciowych gracyz a ty taki kabaret odstawiasz -.-''