co dzieje sie?
to ze temat zszedl na psy to juz wiem od dawna, od czasu jak zaczely pojawiac sie sski z awansami i posty bez sskow.
MATS mial racje ze zwrocil uwage na to ze robicie ten temat swoim prywatnym tematem. ja juz od dawna swoich ssow nie daje bo to juz nie ma sensu.
o porzadek w tym temacie juz prosilam dawno i anor tez prosil, ale nic nie poskutkowalo dlatego nie dziwcie sie ze ktos was jedzie za to ze robicie sobie z tego CHAT a nie forum w kategorii ssy.
wiem tylko jedno ze ktos kto wchodzi na ten temat to tylko marnuje czas bo krotko mowiac to dobrych sskow jest tu 1% (moze).
a co do tego czy ktos odchodzi czy nie to juz jego prywatna sprawa
odpowiedzcie sobie teraz wszyscy na pytanie: CZY GDYBYSCIE NIE BYLI Z CALMERY (TAK JAK WIEKSZOSC ODWIEDZAJACYCH TEN TEMAT) TO CZY NIE WZIELA BY WAS ****....CA CZYTAJAC TE KILKADZIESIAT STRON.
i nie chodzi o to czy ktos was obrazil tylko pokazujecie teraz na co was stac.
a na koniec to PA ANOR, QRZY i inni ktorzy odeszli, milo bylo ale sie skonczylo. PRZYJDA NOWI
p.s. pozdrawiam wszystkich, ktorzy robia z mojego tematu jedno wielkie gnojowisko
i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu
poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy"
|