Temat: Mam talent
Zobacz pojedynczy post
stary 29-11-2009, 22:17   #739
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martka Pokaż post
Btw., ciekawa jestem jakim cudem jeszcze nie wywalili Foremniak z jury. Jej pseudo profesjonalne opinie są tak żenujące, że za każdym razem, kiedy się odzywa moja twarz wykrzywia się w dziwnym grymasie. Zresztą chyba nie tylko moja.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leczekompleksy Pokaż post
Foremniak ma taki głos, że WSZYSTKO co mówi, brzmi nieszczerze, a dodatkowo gada pierdoły. Kiedy jej słucham moje organy wewnętrzne zaczynają niemiłosiernie krwawić.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Zgadzam się, do tego strasznie długo mówi, przeciąga się, pewnie dlatego, bo potrzebuje czasu żeby wymyślić kolejne nieszczerze, dupoliżne (że liże dupę) opinie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berbatov Pokaż post
Akurat wolę po raz 53960967134 usłyszeć "jesteś niepowtarzalna, jedyna w swoim rodzaju" niż słuchać Chylińskiej, która ubrała obcisły strój gimnastyczny i z supermegarockówy zrobiła się dance, a mówi takiej Teliczan czy komuś tam, że był sztuczny, nie szczery. Wojewódzkiego miałem za inteligentnego gościa, ale z programu na program okazuje się głupszy od użytkownika Beh0lder.
Ludzie, każdy z wyżej zacytowanych powinien otrzymać jakąś nagrode. Haha, jaki pocisk na jury, no padłem. Podbudowaliście moją szczerą nienawiść do tych sztucznych tworów telewzji.
Argen jest offline   Odpowiedz z Cytatem