Zobacz pojedynczy post
stary 30-11-2009, 14:28   #1703
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Shammy pvp:
Trudny, resto jest użyteczny tylko w 3vs3 i 5 vs 5 inaczej troche cięzko. Za to na Bg to skarb
Elemental ma plus ze względu na spory burn (flame shock + lava burst jako pewny crit) potrafi troche naprzykrzyć życia healerowi. Poza tym to poza nielicznymi wyjątkami to bodajże nie ma tak wielu szamanów w high endzie (a przynajmniej nie kojarzę). Ale skoro kilku jest, znaczy że można
PvE endgame:
Masa raid buffów, BL czynią z niego dość popularną klasę. Zarówno elemental jak i resto potrafią być rozrywane i zawsze warto mieć co najmniej jednego w grupie (i tego i tego. Na 10tce faktycznie któryś z nich). DPS dobry, choć top dpsem nie będziesz. raid healer - jak złoto.
Leveling:
Enchancement i lecisz. Dwurak do 40tego, potem 2 jednoraki (choć to zależy od broni - ja na 40+ latałem wciąż z morgraine's mightem ponieważ miałem tylko crap jednoraki i się nie opłacało). Od etapu improved stormstrike i shamanistic rage zatrzymujesz się tylko by castnąć heal (w ogóle z many się nie wysypujesz). Od etapu maelstrom weapon nie zatrzymujesz się nawet na castnięcie heala, ponieważ masz je w instancie.

Chyba tyle. Co do pvp mogę się mylić, ale reszta jest ok
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem