Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Canabis
Jesli w domu masz kurwe co cie zdradza wypierdol ja za drzwi, tylko ziomek doradza w sumie mnie nie przeszkadza ale jak to wyglada jak milosc twego zycia wisi lapsom na jadrach.  OOOOOOOOOOOOOOOOOOO DAAAAAAAAAJ MI BIT !!!
@Zizka
Na chuj sie odzywasz.. Ty za to jestes fifarafa kurwa przez tyle wojen przyszedles na gotowe i o respy placzesz. Etun i reszta mieli przynajmiej jaja kurwa i nie jeczeli ze respy im zajmuja tlyko kurwa odrazu przeszli do dzialania... JUZ TO WSPOMINALEM NA GATHERZE.. NIE PODOBA SIE ZROBCIE WOJNE, LEKARSTWO NA WSZYSTKO.
|
z tego co sie nasluchalem to wojny chciales ty i neron

tbh chuj mnie to boli, to ze staralem sie wyklarowac jak maja osoby ktore pracuja typu Fey~ lub inne osoby co siedza na uczelni dlugo to nie jest chyba jakis grzech?
@Etuun
WOOOOOOW studiujesz! WOOOOOOW znasz slang! WOOOOOW rysiek peja to twoj idol. WOOOOOW!
--- Abor dodał 1 minut i 30 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuraa
Co do oceny zizki to niestety Mefju ma racje niektorzy walczyli o wolnosc morgany przez 2 lata niektorzy dluzej a niektorzy siedzieli w sibunie nie obrazajac owej gildi lub jako neutral a teraz graja fajterow wyganiaja z respow i takie tam ;p
|
bylem na tym serwerze wczesniej niz ty, a co robilem przez pozostale 2lata to juz nie twoj biznes