Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2009, 18:32   #35
Mroczny_Angel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Miasteczko..

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 118
Skille: 94/73
Poziom mag.: 21
Mroczny_Angel ma numer GG 6432805
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zykfryd Pokaż post
Zaczeło się od tego że wrzyscy staneli przy wejsciu z przygotowanymi itemami. Wtedy nie korzystałem z żadnych map, 3 pozostałych członków teamu (kumple) najwyraźniej też nie. Ale wrzyscy myśleli że zaraz po zejściu na dół będzie finish room. Zchodzimy i obłęd xd. Postanowiliśmy przetestować każdą drogę no i wchodzimy do pomieszczenia bez rope place'a (w którym jedyną drogą ucieczki jest śmierć od trucizny skorpiona) a tam już siedziały kolejne 2 osoby które coś tam bredziły po hiszpańsku i chyba prosiły o pomoc. Po głębszych oględzinach doszliśmy do wniosku że trzeba będzie strzelić zgona aby wyjść na powierzchnie. Ale dwójka hiszpanów nie miała zamiaru sie wylogować tak aby umożliwić skorpionowi zrespienie się. Daliśmy loga w nadzieji że następnego dnia będzie pusto, a kolega budzi mnie o trzeciej w nocy dzwoniąc: ''ej ci dwaj kretyni dalej tu są '' xd. Z rana wrzyscy pokolei pojawialiśmy się w świątyni z mniejszym o jeden levlem, ale tym razem nie mielismy zamiaru robić questa ponownie. (Dzisiaj dalibyśmy cenne przedmioty jednemu z kumpli i zrobilibyśmy mu tp, ale wtedy nie wiedziałem że istnieje taka mozliwość).
matko swieta tez to kiedys mialem ale da sie stamtad wyjsc wystarczy ze ktos nas ropnie wrocic co prawda sie nie da ale wyjscia trzeba szukac idac dalej w pokoju z plomieniami;>
Mroczny_Angel jest offline   Odpowiedz z Cytatem