Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2009, 13:49   #2551
atoboreinj.hatobzeb
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 11 2009

Poziom: 10
Poziom mag.: 1
Domyślny

Mariel
Nie unos sie tak bo nie mowie nic o czym bym nie wiedział. Nie mowie o samym rozwiązaniu guild. Chyba nie pamiętasz już jak pewnego dnia siwuszka, xevo, alynis, rexious, akul i paru innych wyszło z guild?

AdiZgOlekk
o tej kasie było głośno;p Nie wydaje mi się zęby takiemu komuś jak Lady Siwuszka robiło wiele 250k. Chyba wszyscy widzieli ile ma kasy, pewnie więcej niż cala guilda Neph~. Znam już ja bardzo długo i jeszcze nikogo nie oszukała a jest już bardzo starym graczem. Rozmawiałem z nią po tym zajściu i nawet widziałem cala rozmowę. Ta rozmowa wyglądała mniej więcej tak:

XXX: powiedz xcxcx ze to ja puchy
xxxx: jestes
xxxx: powiesz?
xxxx: jak bys mogla to mu napisz
xxxx: jestes?
LS: ok
xxxx:dzieki

poszkodowany: ok dzieki
poszkodowany: kurwa dzieki oszukalas mnie, zajebie Cie za te 250k

z tego co wnioskuje po tej rozmowie to raczej nie jej wina, sam nieraz spotkałem się z przypadkiem ze ktoś mi truje jak expie i pisz do mnie żebym do kogoś napisał. Nie mieliście tak nigdy? zawsze mi sie nie chce ale pisze od niechcenia. Poza tym z tego co pamiętam to Puchy miał bana i nie mógł pisać z tego konta.

Zuther
Nie wiem czy była zmiana vt czy nie, sam przyznasz ze mało prawdopodobne jest to żeby tak chciała oszukać akurat kogoś z sup~ bo nie miała kasy np. na expa
atoboreinj.hatobzeb jest offline   Odpowiedz z Cytatem