Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2009, 09:56   #16724
Krejzoluu
Użytkownik Forum

Krejzoluu's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2009

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Lyves
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 161
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donatan Pokaż post
Pomijam interpunkcję

Jakiś wypad stary na Vengoth:

e ziom ile ty tam byles lol XD nie zdradzaj naszej miejscowki do expienia bo tylko tam zawsze wolne :s

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phos Pokaż post
Omg, ludzie już naprawdę nie mają się do czego przyjebać... - grasz sam - źle (bo nolife), na bocie - źle ("nie umiesz grać sam, naab etc ~), expisz na frostach - źle (dziecko frostów auhsuahsa~), expisz z utamą - źle ("ahashuaha jaka ciota"), [...przerwa na wiele innych...], teraz dochodzi expienie z asskami. Jesteście już po prostu nudni i żałośni.
LOL to ladnie cie na celescie zgnoili, ja sie z takim zachowaniem raczej nie spotykam- przypadek ktory zostal opisany przeze mnie powyzej byl jednorazowym przypadkiem, dziwne by bylo gdyby sie powtorzyl.
Moze macie racje i kolega z astery lubi expic na wyrmach z asasin starow a na dlach na utamce? Kto wie...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kurtyzana Pokaż post
Przecież on jest hardkorem. Co do przedmiotów, bp z minotaura, jest on prosty do zdobycia? Bardzo przypadł mi do gustu.
Odpowiadam pospiesznie na pytanko: latwy do zdobycia, jest powiazany z Tome of Knowledge

Ostatnio edytowany przez Krejzoluu - 04-12-2009 o 10:05. Powód: FAIL we frazie "zgnoic"
Krejzoluu jest offline   Odpowiedz z Cytatem