Jak dla mnie:
-Wprowadzenie jakiś nowych potów dla knighta na 180-230-290 lvl bo nie jest to normalne że 200lvl leczy sie tak jak 130 a 400 juz nie wspomne,
-Wyrównanie profesji jak za czasów tibii 7,5-,7,6 i nei chodzi mi o powrót do uwczesnej tibii, lecz wydaje mi sie ze wtedy wszystkie profesje mialy wiecej roznic i nawzajem sie uzupełniały, ale to w dalszych pkt.
-Danie druidowi wiekszej mocy leczenia, ale n ei siebie samego tylko innych graczy, i powiązanie tego w jakiś sposób z jego lvlem np 50ll lezy za tyle a 180 za tyle - różnice naprzykład co 20lvli
-Danie magom nowego zaklęcia atakującego tak jak kiedyś UE było najsilniejsze niech teraz tez tak bedzie zeby mieli zaklecie do czyszczenia, jednak bedzie ono wymagalo duzo manny, i pobieranie manny bedzie zależne od lvla
-Co do palków to myśle że z nimi jest wszystko ok

-Co do potworów i terenów ciężko jest coś wymyślić oczywiście zwiekszyć tereny z najpopularniejszymi potworami,
-Moim zdaniem takie itemy jak mpa g legs mms itp powinny miec swojego odbiorce wśrud npc i to za godziwe pieniądze, co pozwoli zwiększyć ich wartośc na serwerach

-myśle iż takim broniom jak Thunder Hammer Magic Long Sword, Great Axe, powinny zostać zwiększone statystyki, tak żeby nowe itemy nie były lepsze od tych, bo moim zdaniem są to itemy rarów w tibii i kazdy chce je mieć więc niech pozostaną BARDZO trudno dostępne i najlepsze w swojej klasie, i niech wreszcie ktoś wylotuje MLS !!!
-więcej questów dla wysokopoziomowych graczy !!!!
jeżeli jeszcze coś wymyśle to z pewnością napisze
pozdrO