Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2009, 21:04   #53
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

grałem w rożne gry RPG ale to było dość dawno , w tibie rypie od bardzo dawna i szczerze podoba mi się prawie każdy dodany potwor. Lubie nowości.

Czemu mówisz ze klawiatura ma być słaba? Dla mnie tibia jest świetna gierka.

Zle to porównujesz ; ja to patrze na to tak.

Możesz iść sobie do dyskoteki gdzie potańczysz itp. ale musisz zapłacić wejściówkę , albo możesz sobie w domu włączyć muzyczkę i wywijać ;D

Dyskoteka = pacc
Domowe Disco = facc

I to była by taka sytuacja jak by ktoś kto wolał zostać w domu/nie stać go na wejściówkę krzyczał na środku ulicy tak aby go wszyscy słyszeli (forum) ze chce mieć w domu profesjonalne sprzęty , DJ itp. itd.

Zresztą patrząc z drugiej strony , na Facc jest ZNACZNIE więcej noobow , wiec Cip Soft nie musi się o nich martwic bo to oni psuja klimat gry. Nie mowie ze na pacc ich nie ma... Tyle ze na Facc znaleźć kogoś porządnego jest ciężko , natomiast noobow klej się do ciebie dziesiątkami. Na pacc dużo ciężej jest znaleźć nooba niż na facc.

Pyza tym pacc to groszowa sprawa , dosłownie. Dla każdego kto skończył 10 lat nie powinno być problemem uzbieranie 40 zl na miesięcznego pacc...)

Oprócz wyżebrania Pacc od rodziców/babci itp. (Czego ja nie robię , chociaż jak kiedyś mnie zapytali co chce na urodziny to powiedziałem żeby mi się do softow dołożyli , no i tak było ;D ale to już inna sprawa)

Ja na swoje pacce zarabiałem sam. Mógłbym z punktu podać z 10 form zarobku dla nieletnich , od małego kombinowałem pieniążki to gdzieś poszedłem grzybów nazbierałem , to jagód. Tam zaleciałem puszki sprzedać a jeszcze gdzieś indziej przekopałem starszej pani ogródek.

Praca jest tylko chęci nie ma. W Moim wieku (17lat) Obecnie zarobić na pacc to jest nic , 100 to można wyciagnac dniówkę jak się gdzieś do roboty idzie;

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline