Cytuj:
grałem w rożne gry RPG ale to było dość dawno , w tibie rypie od bardzo dawna i szczerze podoba mi się prawie każdy dodany potwor. Lubie nowości.
|
Widzę że nie grałeś w dobre RPGi jak sugerujesz że dobrze wyglądają niektóre potwory w tibi sry ale nie kręci mnie bicie potwora co ma twarz jak Plastuś
Cytuj:
Dla mnie tibia jest świetna gierka.
|
Bo nie widziałeś innych gier mono
Cytuj:
Możesz iść sobie do dyskoteki gdzie potańczysz itp. ale musisz zapłacić wejściówkę , albo możesz sobie w domu włączyć muzyczkę i wywijać ;D
Dyskoteka = pacc
Domowe Disco = facc
I to była by taka sytuacja jak by ktoś kto wolał zostać w domu/nie stać go na wejściówkę krzyczał na środku ulicy tak aby go wszyscy słyszeli (forum) ze chce mieć w domu profesjonalne sprzęty , DJ itp. itd.
|
Dam ci teraz inne porównanie
masz do wyboru 2 restauracje w jednej z nich widzisz że robią wszystko na odwal byle by obsłużyc klienta i wyciągnąc od niego kase a pamiętasz że kiedyś była to dobra restauracja i wiesz że takie samo danie jakie przyżądza ta restauracja możesz zrobic sam w domu lecz na drugiej stronie widzisz inną restauracje gdzie się starają dbają o klientów więcej dan lepsze wszystko i dania w tej samej cenie co w tej pierwszej to którą restauracje byś wybrał ?
i klient by się żalił że kiedyś pierwsza restauracja była dobra i oczekuje że tam te czasy może powrócą
Cytuj:
Zresztą patrząc z drugiej strony , na Facc jest ZNACZNIE więcej noobow , wiec Cip Soft nie musi się o nich martwic bo to oni psuja klimat gry. Nie mowie ze na pacc ich nie ma... Tyle ze na Facc znaleźć kogoś porządnego jest ciężko , natomiast noobow klej się do ciebie dziesiątkami. Na pacc dużo ciężej jest znaleźć nooba niż na facc.
|
Z tego co ja widziałem to na Facc czy Pacc jest tyle samo noobów tylko że na facc nooby nie chcą płacic za robotę na odpierdziel
Cytuj:
Pyza tym pacc to groszowa sprawa , dosłownie. Dla każdego kto skończył 10 lat nie powinno być problemem uzbieranie 40 zl na miesięcznego pacc...)
Oprócz wyżebrania Pacc od rodziców/babci itp. (Czego ja nie robię , chociaż jak kiedyś mnie zapytali co chce na urodziny to powiedziałem żeby mi się do softow dołożyli , no i tak było ;D ale to już inna sprawa)
Ja na swoje pacce zarabiałem sam. Mógłbym z punktu podać z 10 form zarobku dla nieletnich , od małego kombinowałem pieniążki to gdzieś poszedłem grzybów nazbierałem , to jagód. Tam zaleciałem puszki sprzedać a jeszcze gdzieś indziej przekopałem starszej pani ogródek.
Praca jest tylko chęci nie ma. W Moim wieku (17lat) Obecnie zarobić na pacc to jest nic , 100 to można wyciagnac dniówkę jak się gdzieś do roboty idzie;
|
Po co mam płacic kasę w grze w której producent się nie stara wcale jak mogę zapłacic za profesionalnie wykonane dzieło w tej samej cenie