Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frezko
Widzę że nie grałeś w dobre RPGi jak sugerujesz że dobrze wyglądają niektóre potwory w tibi sry ale nie kręci mnie bicie potwora co ma twarz jak Plastuś
|
Gralem w stare klasyki. A z tymi potworami chodziło mi o to ze są fajne pod względem tego ze będzie jakieś urozmaicenie , bo wygladowo tez nie za bardzo mi się podobają.
Cytuj:
Dam ci teraz inne porównanie
masz do wyboru 2 restauracje w jednej z nich widzisz że robią wszystko na odwal byle by obsłużyc klienta i wyciągnąc od niego kase a pamiętasz że kiedyś była to dobra restauracja i wiesz że takie samo danie jakie przyżądza ta restauracja możesz zrobic sam w domu lecz na drugiej stronie widzisz inną restauracje gdzie się starają dbają o klientów więcej dan lepsze wszystko i dania w tej samej cenie co w tej pierwszej to którą restauracje byś wybrał ?
i klient by się żalił że kiedyś pierwsza restauracja była dobra i oczekuje że tam te czasy może powrócą
|
I tu się nie zrozumieliśmy. Ty porównujesz
Tibia - inne Gry
a ja porównuje
Pacc - Facc
wiec taka dyskusja nie ma sensu bo mi chodzi o co innego , tobie o co innego.
Cytuj:
Z tego co ja widziałem to na Facc czy Pacc jest tyle samo noobów tylko że na facc nooby nie chcą płacic za robotę na odpierdziel
|
Nie mowie ze na pacc nie ma noobow , ale zwykły podstawowy przykład , na pacc jak jakiś kolo podejdzie i powie free itanz to naprawdę rzadka sytuacja. Obecnie mieszkam w venore ale pojawiam się tam dosłownie żeby zostawić loota/kupić smp albo się wylogować. I czemu każdego dnia przynajmniej 5-6 osób prosi mnie o free itanz , i w 90 % są to brazylijczycy... A levelu nie mam jakiegoś dużego... ciekawe co musi przeżywać taki 300+ który wbiega na facc... szok!
Cytuj:
Po co mam płacic kasę w grze w której producent się nie stara wcale jak mogę zapłacic za profesionalnie wykonane dzieło w tej samej cenie
|
Wiec jeżeli ta gra ci nie sprawia przyjemności to nie plac , i graj w inna. Co za problem? Dla mnie sprawia przyjemność taka jaka jest wiec place.
Chyba logiczne;