Zobacz pojedynczy post
stary 05-12-2009, 09:27   #55
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frezko Pokaż post
Widzę że nie grałeś w dobre RPGi jak sugerujesz że dobrze wyglądają niektóre potwory w tibi sry ale nie kręci mnie bicie potwora co ma twarz jak Plastuś
Gralem w stare klasyki. A z tymi potworami chodziło mi o to ze są fajne pod względem tego ze będzie jakieś urozmaicenie , bo wygladowo tez nie za bardzo mi się podobają.

Cytuj:
Dam ci teraz inne porównanie
masz do wyboru 2 restauracje w jednej z nich widzisz że robią wszystko na odwal byle by obsłużyc klienta i wyciągnąc od niego kase a pamiętasz że kiedyś była to dobra restauracja i wiesz że takie samo danie jakie przyżądza ta restauracja możesz zrobic sam w domu lecz na drugiej stronie widzisz inną restauracje gdzie się starają dbają o klientów więcej dan lepsze wszystko i dania w tej samej cenie co w tej pierwszej to którą restauracje byś wybrał ?
i klient by się żalił że kiedyś pierwsza restauracja była dobra i oczekuje że tam te czasy może powrócą
I tu się nie zrozumieliśmy. Ty porównujesz

Tibia - inne Gry

a ja porównuje

Pacc - Facc

wiec taka dyskusja nie ma sensu bo mi chodzi o co innego , tobie o co innego.

Cytuj:
Z tego co ja widziałem to na Facc czy Pacc jest tyle samo noobów tylko że na facc nooby nie chcą płacic za robotę na odpierdziel
Nie mowie ze na pacc nie ma noobow , ale zwykły podstawowy przykład , na pacc jak jakiś kolo podejdzie i powie free itanz to naprawdę rzadka sytuacja. Obecnie mieszkam w venore ale pojawiam się tam dosłownie żeby zostawić loota/kupić smp albo się wylogować. I czemu każdego dnia przynajmniej 5-6 osób prosi mnie o free itanz , i w 90 % są to brazylijczycy... A levelu nie mam jakiegoś dużego... ciekawe co musi przeżywać taki 300+ który wbiega na facc... szok!

Cytuj:
Po co mam płacic kasę w grze w której producent się nie stara wcale jak mogę zapłacic za profesionalnie wykonane dzieło w tej samej cenie
Wiec jeżeli ta gra ci nie sprawia przyjemności to nie plac , i graj w inna. Co za problem? Dla mnie sprawia przyjemność taka jaka jest wiec place.

Chyba logiczne;

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline