Nie obrażajcie tego użytkownika, ja jestem tutaj. ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zarrion
Lepiej zaopatrz sie w wieksza ilosc ghp ( nie mówiac juz o uhp ), bo nastepnym razem jak mi sie wpierdolisz na respa to z pewnoscia juz tego nie przezyjesz.
|
Hmm... problem w tym, że to nie ty byłeś tam pierwszy tylko ja, więc pomyśl kto komu się "wpierdolił". Co do GHP, liczyłeś może ile mi ich poszło w tym twoim trapie? Mimo wszystko dziękuje, że mnie ostrzegłeś od dzisiaj będę ich nosił o bp więcej(tak na wszelki wypadek

).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk
no i co kretynie? wjebales sie,liczyles ze twoja chujowa ekipa ma jakas wladze i to wystarczy zeby zarrion wyszedl?
|
Z tego co wiem to wyszedł, lubię być uważany za kretyna. Znasz może to: "Trudniej głupiemu udawać mądrego niż mądremu głupiego."?
Cytuj:
jestes doprawny naiwny i zaskakujaco tepy,co juz zreszta udowodniles kiedys probujac ubic mnie i samemu prawie padajac
|
Hmm... ja tam poszedłem wygonić jakiś noobów z tomba bo przeszkadzali mojej koleżance expić z tego co pamiętam. O dziwo wszyscy wyszli, ale miczel miał reda(na lichu i banshee) nie ogarnął leczenia i PRAWIE padł więc jest zajebistym noobem bo wie kiedy musi się uleczyć, aby przeżyć.
Cytuj:
kto tu lurowal,kto zgrywal kozaka w 10?
wpadlem,zobaczylem jaka sytuacja i dalem xloga bo po upie to sobie mozesz kozaczyc.
|
Mówi to osoba, która nigdy nie zgrywała kozaka, zabijając 70 lvle w trapie(oczywiście na non-pvp) w 10. ;] Co do kozaczenia... masz rację po tym upie już nawet w tibii sobie pokozaczyć nie możesz.
Cytuj:
osmieszaj sie dalej,zdechniesz kiedys i tak.
|
Czekam już rok..., ale mamy czas. ;] Może akurat kiedyś na mnie trafisz gdy będę miał kicka.
Cytuj:
uwazaj bo takie nieogary przyjma ci wojne.
|
Czekamy na interesującą propozycję... powiem Ci w tajemnicy, że gildia Riki Tiki szuka kolegów, aby rozjebać pinków. Może czas na nowe przyjaźnie?
Pozdrawiam, ten popierdolony noob.
@down
Ja tego nie powiedziałem.