Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2009, 10:38   #316
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BlorBloody Pokaż post
moim zdaniem to ze gracze maja 400lvl jest jak najbardziej normalny tylko puki co rzadki, kilka lat temu kiedy bubble wbijała 100 a potem 200, 200 nie byla normalną żeczą jak mówisz, a teraz 200 można wbić przy odrobinie wysiłku o 100 nie wspomne więc cip soft powinien zacząć myśleć najpierw o graczach z ok 200 lvl bo tych jest coraz wiecej a nastepnie na 300 których też strasznie przxybywa a za ok 2-3, lata pewnie i o 400 których tez bedzie coraz wiecej.

mi sie podobalo w 7,6 na hunty chodzilo sie w gropach, np na dle jak pamietam bylo to dawno moze tibia 7,3 7,4 nie pamietam, knight szedl blokowac, wypelniony uhami od druida ktory szedl z nami leczyc knighta oraz walic z sd, razem z sorcem przywolywali demon skieletony palek szedl bo potrafil dobijac latwo i tanio a oraz ogólnie pomagał w biciu i czyszczeniuu respa ze slabszych potworków, poniewaz bolty byly tansze, a jak wypadla power arrow to walil ladne hity

a co do UE to jest ot moje zdanie i prosze o jego uszanowanie

pozdrO
Jak ty masz 250 paladyna i grasz od tibi 7.3 to ja jestem Morf z X Men-ow . Naucz sie pisac bo takich bledow to od 2002 nie widzialem .
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem