Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2009, 21:26   #4751
Blader19948
Użytkownik Forum

Blader19948's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Górzów Wlkp.

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 32
Skille: Fist 21
Blader19948 ma numer GG 6065817
Domyślny Wielocytatowe posty nie w modzie? Jakoś mnie to gówno obchodzi.

Jako, że mam dobry humor to cię nie zniszczę, a jedynie pouczę.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ClaVeR
szpajk szlold na pewno nie istnieje a wy jestescie nooppki bo pisca nie umiecie!111! , szpajk szlold istnieje na pewno bo kolegi kolegi kolezanki kolegi ciotki somsiadki i brata kolegi powiedzial ze byl na szpajk szlold qlest i tszeba zabic tarantule gula i mino magera !!!!1111! Nastepni to: A ja mam szpajk szlolda ale nie pokasze!111!![...]Jestes nappkiem bo napewno da sie to... Sam jestes napp bo to.... itd.
Głowa już mnie boli! Nikt tak nigdy nie piszę, więc nie wiem kogo chcesz naśladować, jedynie pokazujesz, że to ty najlepiej władasz tym "językiem". Jeśli chcecie kogoś sparodiować, obśmiać, nie musicie kaleczyć języka polskiego, wystarczy inteligencja.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ClaVeR
Spike Sword znika, poniewaz wstepujac na 2 punkty na mapie powodujemy trzesienie ziemi i zmywa go stamtad fala, ktora gasi plomienie. Otoz, aby SPike Sword znikl mamy okolo 30 minut. SS po zniknieciu pojawia sie na skalnym wybrzezu na pacc area (woda go tam wyniosla i ugrzazl w kamieniach) i jest tam, az do resu czyli mozna z tego wywnioskowac, ze cale zadanie jest na czas!O tym wszystkim mowi nam Amber ( ta na dole co byla na mainie i wrocila). Powiedzialem co wiedzialem xD Wiec nie wiem czy ten temat sie odnowi jak nie zaloze swoj
Gdzie się pojawia?! Jakie fale sejsmiczne?! Amber nie mówi nic takiego! Spike Sword znika w sposób "magiczny" świadczą o tym gwiazdki, które pojawiają się po jego zniknięciu, patrz na screena.

Niema żadnych trzęsień ziemi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ClaVer
Na koniec dodam, ze Stonoga pisal co o jakims tunelu i widzialem kiedys taki tunel z tabliczka ( nie pamietam oc na niej pisalo) , ale tunel byl zasypany kamieniami czyli nie do przejscia. Mam nadzieje, ze temat sie rozwinie i uda nam sie! Piszcie co wiecie i sprobujcie sie nie znoobowac, a dojdziemy do konca tej zagadki.
Maze of Fury, nic konkretnego.

Na koniec, poczytaj sobie Kompendium Wiedzy o Sword of Fury, dowiesz się wielu ciekawych rzeczy.