Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2009, 21:36   #4752
Hexus
Użytkownik Forum

Hexus's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Na koniec dodam, ze Stonoga pisal co o jakims tunelu i widzialem kiedys taki tunel z tabliczka ( nie pamietam oc na niej pisalo) , ale tunel byl zasypany kamieniami czyli nie do przejscia. Mam nadzieje, ze temat sie rozwinie i uda nam sie! Piszcie co wiecie i sprobujcie sie nie znoobowac, a dojdziemy do konca tej zagadki.
Chodzi ci o "Maze of Fury" i "Przejście na main" (zasypane) ?
Kiedyś też tak myślałem jak ty, że nareszcie się uda.. ale ...
nie mogę powiedzieć że nie istnieje "quest" na spike'a bo nie mam dowodów ale też nie ma dowodów że istnieje, po tylu latach poszukiwań powinni go rozwiązać jednakże go nie rozwiązali, spike sword istnieje jedynie na tej wysepce, na całym rookgaardzie nie ma prawie ani słowa o nim(quescie/rozwiązaniu/podpowiedzi).. ten miecz trzyma rookstayerów tam gdzie są, na rookgaardzie (większą część) bo jak ja bym miał tam dla expa siedzieć to bym dawno nie grał w tibie , ale nie lepiej zająć się innymi questami niż ciągle próbować znaleść rozwiązanie tego miecza którego 99,99% rozwiązania nie ma.
Podajcie mi 1 konkretny powód/dowód który mnie nawróci. (do wierzenia w "spike sword questa" oczywiscie )

Ostatnio edytowany przez Hexus - 06-12-2009 o 21:43.
Hexus jest offline   Odpowiedz z Cytatem