Na valentynskim wencie jest zawsze zajebiscie jeden przez drugiego
-IDZIEMY EAST EAST!
-ZAMKNIJ SIE!
-SAM SIE ZAMKNIJ!
-WEST WEST WEST!
-ZAMKNIJ RYJ KURWA!
-ZAMKNIJ SIE!
-ZAMKNIJCIE RYJE KURWA! FIRIUX MOWI!
-FIRIUX MOWI ZAMKNAC RYJE KURWA!
-OGARNIJCIE SIE KURWA WEST WEST WEST!
-CO WY DO CHUJA ROBICIE!
jak sobie przypomne te krzyki to smiac mi sie teraz chce z tego

szkoda ze nie ma zadnego nagrania
euphory, podczas openki nie ma czasu na dawanie komus global muta to chyba za duzo klikniec..
Jakbym ja byl liderem albo chociaz sprawowal piecze nad ventrilo to bym dal wszystkim mute przed openka oprocz dajmy na to 5 osob ktore ma dowodzic. Jak kiedys mialo byc juz global mute, to padl argument ze wtedy nikt nie bedzie mogl zawolac jak go beda bic. A teraz sobie mysle ze zanim taka osoba zawoła, i zanim ktos ja znajdzie i jej pomoze to ona juz jest w swiatynii... a prawda byla taka ze kto padal ten padal i nie zdazyl nic powiedziec, korzysci byly znikome, a "wannabe leader" darli ryja jeden przez drugiego siejac poploch i panike. Ludzie nie mogac wylowic zadnych pozytecznych informacji z venta nie wiedzieli co robic. No bo kurwa, gdy jeden sie drze west a drugi east to nie wlaczysz sobie okienka ventrilo i nie spojrzysz kto to mowi i kogo sie sluchac... akurat np elaro czy firiux maja charakterystyczne glosy i mozna bylo bez problemu sie poznac, ale nie kazdego sie z głosu pamieta.. i na pewno nie tylko ja mialem z tym problem

tym bardziej jak darli sie jeden przez drugiego.
mysle ze skoro nie ma porzadku z ventem to nie ma tam osoby ktora zrobi to w stylu: "dostajecie global muta i chuj", osoby odpowiedzialne za to maja za miekkie serce, w sumie jak sie gra tyle czasu z kolegami dobrymi to ciezko czasem na nich cos wymusic.. ale niektore sytuacje wymagaja pomyslenia za innych i uszczesliwienia kogos na siłe.
Firek! Bądz kurwa Jak ADOLF

)) Pierdolnij piescia i zrob global mute
PS czasem po opence mozna bylo uslyszec ze "ktos tam dobrze mowil" ale co z tego ze dobrze mowil skoro i tak nie wiadomo bylo czy sie go sluchac czy nie... i czesc pobiegla a czesc nie pobiegla tam gdzie bylo powiedziane, to tez nie powinien byc argument za tym by nie robic global mute. jak ludzie beda wiedziec ze jest jeden glos ktorego sie nalezy sluchac to wszyscy beda robic to samo a jak ten glos bedzie za czesto robil bledy... to go zmienicie na inny
Bo ja nie jestem liderem i nigdy nie bede