Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2009, 16:19   #4756
Hexus
Użytkownik Forum

Hexus's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Ja bym sie bardziej zainteresowal iron helmetem. Sądze że są szanse na zdobycie go.
Za niedługo będziecie wymyślać kolejne bzdury..
Na pewnym "fake'u" był jak jakiś brazylijski(?) player wykonał questa w którym dostał: spike'a, iron helmet, dwarvenke. Nie ma i nie istnieje iron helmet na rookgaardzie. Jeśli chodzi o zagadki rookgaardu to raczej zająłbym się maze of fury, blind orc'em i "tajemniczym" pokojem minotaura maga (najbardziej prawdopodobne że jest związany z tym jakiś quest). Po spike swordzie znikają wszelkie ślady dotyczące questa, cipsoft zaciera ślady i prawdopodobnie uniemożliwia zrobienie questa. Po zeskanowaniu co jest pod "dziurą" do wejścia maze of fury nie ma nic.. dlatego większość albo całość zrezygnowała z próbowaniem znalezienia czegokolwiek, jednakże w niektórych questach pojawiają się różne żeczy, znikają (ściany, podłogi itp.) lub też powstają, dlatego myślę że warto się temu przyjrzeć (mała szansa na odkrycie czegokolwiek, lecz zawsze jest ).

Ostatnio edytowany przez Hexus - 07-12-2009 o 21:18. Powód: Napiszcie coś wkońcu.... ;]
Hexus jest offline   Odpowiedz z Cytatem