Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2009, 17:34   #31631
Renuzoken
Użytkownik Forum

Renuzoken's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Renuzoken
Profesja: Elite Knight
Gildia: Apocalypse
Świat: Harmonia
Poziom: 236
Skille: 96/91
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jacor_16 Pokaż post
Up

Żal mi Cię kolego, naprawdę. Nie będę tu bronił nikogo, ale na 100000% Elvori ma lepszego skilla gry niż Ty. Jesteś dzieckiem update (czyt. frostow). Chuj, że biłeś 250 1,5 roku, ale za to na tibi 7.6 100 lvl byś nie wbił. Bye.
Akurat Sherdon 20-30 grudnia 2004 roku (bodajże była już wersja 7.4) wbijał 100 poziom swoim master sorcererem, który został po jakimś czasie sprzedany.
Poza tym Sher miał tam utamo bo poprosiliśmy go o sprawdzenie rooma czy nie jest nalurowane więc wrzucił UV i M-Ringa no i wiadomka, że wszedł. Sam czasem wbijałem się do wielu roomów z energy ringiem (pełną maną) oraz stoneskinem.

Nie chcę mówić, że Elvori nie potrafi grać bo tak nie jest, ale nie jest kimś w stylu pr0 el0 p0w3rg4m3r y0! Nie rób z siebie bohatera Elv - nigdy nim nie byłeś, nie jesteś, nie będziesz! Jeszcze tak sobie myślę i nie wiem czym Ty tutaj szpanujesz. W tibii 'jezdeź chartkorem'? Naucz się czegoś w RL np. ortografii.

Z wyrazami szacunku
Renuzoken

Coś dla modków:

(Nadal posiadam ten list - dla wszystkich pr0 el0 ludzi - szukających zaczepienia).