Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybak90
po co mi ortografia ?XD? ani ja ani ty profesorami nie bedziemy bo polowe zycia w*******a/w*******ala nam tibia..... ja wole byc noga z polskiego niz z matmy ;]
ja nie mowie ze nie umiecie grac bo kazdy w jakis sposob gra dobrze... ale po prostu wqrwia mnie jak sie taki Sherdon sapie o jakies fail Azerusa i cisnie na AF.... wszyscy wiemy ze teraz nie tak jak kiedys azerus moze sie nagle przeniesc kilka sqm dalej a to ze akurat przeniósł sie pod customersow to juz nie moja wina 3 beamy i 6 osob bej ;]
ale to jak gracie i tak nie zmienia faktu ze cala wasza guildia boci i to ostro non stop ;] wykorzystaliscie botowanie i macie lvlki ;] nie oszukujmy sie renu i ty i sher na 2 chary jechaliscie na frostach bo nawet kumpel z rl mi jeszcze mowil jak by z wami w overlords~~~ sher zeby pokazac ze siedzi przy kompie ciagle jak go na ekranie zobaczylem krzyczal jakies glowna .....
|
1. Zdjęć się nie cytuje

2. Może nie będziemy profesorami, a może i nimi będziemy jakoś jestem w stanie pogodzić studia, przyjemności oraz inne obowiązki.
3. Wiesz dlaczego Sherdon czepił się AF? Pisaliście do naszych klientów (nie wiem kto, może Ty) jacy to my jesteśmy i staraliście się zrobić antyreklamę - niestety nie wyszło

4. Co do bocenia to zgodzę się, że pare osób z gildii/akademii posiada bota - zresztą ich wybór, ale do mnie nie naskakuj bo jeśli bym go używał to miałbym chociaż raz w życiu bana, a owego nie miałem. Również mogę powiedzieć, że znam parę osób z AF i znam Wasze botersko-sharerskie tajemnice, ale jak widać nie wyciągam ich na zewnątrz.
5. Jak dla mnie to temat rozmów do niczego niedążący więc po co go kontynuować?
Pozdrawiam