Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2009, 23:04   #1
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny Problem z wyborem deski snowboardowej.

Siemka. Problem jest jak w temacie, nie mam zielonego pojęcia jak zabrać się za kupno. Poczytałem troche porad na kilku forach snowboardowych, ale były tam same ogólniki (kup deske AM, miękkie wiązania, nie kupuj no-name`ów itd), a ja szukam najprostrzej możliwej porady: linku do deski z butami i wiązaniami. Nie chcę (no dobra, nie potrafię) wybrać deski sam. Tak więc proszę snowboarderów z t.pl o zapodanie mi jakichś ciekawych propozycji (ukłony wdzięczności za linki do allegro.pl). Poszukuję deski dla niskozaawansowanych (początkującym nie jestem, ale jeździłem tylko dwa sezony i znam tylko podstawy) razem z wiązaniami i butami. Ważę trochę ponad 70 kilo, wzrost 185, rozmiar buta 45. Na allegro widziałem mnóstwo desek firmy Raven, ale komentarze o nich nie były przychylne. Na wszystko mam do przeznaczenia max. 1000 zł. Nie oczekuję za tą kase żadnych cudów, po prostu chciałbym gwarancje pożądnej jakości.

Ostatnio edytowany przez Argen - 08-12-2009 o 23:08.
Argen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.