Ah, Uwielbiam takie potyczki slowne, zwlaszcza gdy sie widzi kto jaki poziom soba reprezentuje

Zgadzam sie z Renu w 100%! c[:
Nic do Ciebie Elvori aka pro killer nie mam, ale czasami robisz z siebie mega durnia, ze az nie wypada tego sweetasnie nie skomciac :/
Pamietam Cie jak miales 40 lvl? Biles elfy na EF, wjebujac mi sie na respa jechales mi po matce ojcu etc. Nie byles nic wiecej wart niz nób stojacy w Thais proszacy o kawalek czerstwego chleba. Kilka miesiecy/tygodni (Nie pamietam ile wbijales 80 lvl) Boski Elvori chyli czola ku Czarnej Kompanii :/ Wtedy wypisuje swoje problemy w realu na forum, do ktorego mialem ofc wjazd jako byly czlonek BC _/ Dodajac swoja RL fotke mowi o swoich problemach z wygladem, po czym przyjacielscy PRZYJACIELE z BC pocieszaja placzacego chlopca ,mowiac ,ze nie jest tak zle.
Od tamtej pory Elvori = Peace and Love <3 _/
Zakladajac AF chcial chlopak pokazac pazur, ze potrafi sobie radzic bez BC.
Faktycznie udalo mu sie to, ale wszytskim nam chcial pokazac swoja potege i to jak NAME "Elvori" sie liczy na Harmonii, oraz wzbudza powszechny lek!
Prosze Cie Elvorku nie rob z siebie kogos kim nigdy nie bedziesz, a nie bedziesz robil z siebie głupca. Co do szkoly to widze, ze masz zajebiste podejscie do zycia.
Czekam na pojazd :/
Peace and love <3 _/