mlvl
uważam ze błędem w poradniku są te proporcje mlvl'a do lvl'a jak sam uważasz gra druidem facc mija się z celem a jednym z głównych powodów jest brak możliwości kupienia promocji. Promo można kupic dopiero na 20 lvl'u więc trenowanie mlvl'a mając pacc jest bez sensu przed kupieniem promocji.
Poza tym ten spis czarów jest zbędny zajmuje tylko miejsce każdy nowicjusz zanim tu trafi zanim tu trafi będzie pierw na stronie głównej tibia.pl i ma do dyspozycji spis czarów dla każdej profesji razem z dokładnymi opisami tych czarów.
Czuję się zawiedziony po przeczytaniu tego poradnika. Chciałem dowiedzieć się czegoś więcej bo zaczynam dopiero grę druidem gram nim drugi dzień a mogę śmiało stwierdzić, że wiem o niej więcej niż ty, albo po prostu nie chcesz się podzielić tą wiedzą. Jeżeli ciebie dotyczy to drugie to nie bierz się w przyszłości za pisanie poradników bo to doskonałe zajęcie dla wszystkich tych którzy chcą się dzielić zdobytym doświadczeniem. A jeśli po prostu masz tak masz tak małą wiedzę na temat gry druidem to nie pisz w przyszłości głupot.
|